Birgulbasegmez2 Kızlar biz bugün 100 günlük olduk.Kaldı 180 gün benimle aynı olan var mı♥14+2 oluyoruz🎈
YeniAnnecik Birgulbasegmez2 benimde tam tersi 💓💓 100 günüm kaldı 180 günlüğü💝💝💝😍😍😍😆😆😆😎😎😎🙏🙏🙏 hayırla alalim hepimiz kucsgimiza
SemihDamlaDalan Birgulbasegmez2 bizde 107 günlüğüz 173 günümüz kaldı hayırlısıyla ☺☺☺ Yolumuz uzun daha 16 haftalığız ☺
tuanis35 Birgulbasegmez2 canım benim 1 haftadır kese içi kanamadan kahverengi akıntı problemim oldu ama bebis iyi bende raporluyum iğne ilaç kullanıyorum daha iyi olcak insallah🙏 iyiyiz simdi👶 senin nasıl geciyor🌼
YeniAnnecik Birgulbasegmez2 ay inslalah 😍😍😍💗💗💗 bir an önce kucagimiza alalım cinsiyet nedir acaba sizin
Birgulbasegmez2 tuanis35 geçmiş olsun canım bişey olmaz Allah'ın izniyle..benim bulantılarım oluyordu geçti çok şükür gayet iyiyim Allah'a hamdolsun♥
tuanis35 Birgulbasegmez2 inşallah canım allah zamanında sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🙏 cinsiyet belli mi sizin🙂
Birgulbasegmez2 SemihDamlaDalan evet uzun ama bir bakıyorsun hızlıca geçiyor canım cinsiyeti belli mi♥
SemihDamlaDalan Birgulbasegmez2 aynen sağlıklı olsunda hiç önemli değil geçer nasıl olsa☺ 14 haftalıkken gittiğimde kız gibi gözüküyor dedi bu cumartesi gidicez bakalım inşallah söyler 17. Haftaya az kalmış olucak belki belli olur ☺
Birgulbasegmez2 SemihDamlaDalan canım doktorda bitiyor iş mesela kordonla erkeği nasıl karıştırıyorlar anlamıyorum🤷🏼♀️Yani erkek diyorlar ama kordon da olabilir diyorlar garip
Birgulbasegmez2 tuanis35 bu doktorlar bakamıyorlar mı canım ya 😅11 haftada öğrenmiştim ben ilk gebeliğimde
asya_zehra ayyy bizde 200 gunluk olduk çok şükür Allahım sag salim alalım kucagimiza bebeklerimizi 🙏🙏