DidemYldrm PasaninAnnesi 5. Ayın ilk haftasındasın 19. Haftanda 4 buçuk aylık hamile oluyorsun canım 21 hafta dolunca 5 ay dolmuş oluyor
DidemYldrm Arkadaşlar gebelik tahmini 40 haftadır 38 doğan bebek de 9. Aylık Doğmuş kabul edilir 40 haftalık bebek de 9 aylık doğmuş kabul edilir 🤗 40 haftadan sonra doğan bebekler günü geçmiş Doğum olarak kabul edilir ☺
DidemYldrm Murphy neden yapılır söyleyeyim canım 1 ay 4 hafta değildir o yüzden eksik çıkar gün hesabı yaparsan hafta hafta gidip hesaplamam gerekli
Murphy DidemYldrm tamam bir ay 4 hafta değildir ama mesela son adet tarihi 9 ocak olan birisinin hesap Yapması çok zor değil ki 9 subat 9mart 9 Nisa’n ve 9 mayıs olarak ayını hesaplarsın . Herkes son adet tarihine göre hesabını bu şekilde yapabilir Yani yanılıyor muyum 😂
bebisiminannesi ZeynepKeke her yerde farkli yaziyor bende ki baska bir uygulamada ise 21. hafta 6. ay demek
DidemYldrm yaseminnn54 4. Ayın ilk haftası canım dolu dolu 4 aylık değilsin 1 hafta sonra 4 buçuk olucaksın
DilanKocc Happymomda 12+3 olarak gorunuyorum ama doktor 13+3 diyor. ESim 3 aylik diyor ben 2 aylik diyorum 3aylik oldukmu sizce?
Nesomer ZeynepKeke 5 ayın bitmiş 6. Ayın içindesin oluyor. Bende 20+1 oldum 5 ay bitmiş 6 ayın içine girmişsin 25 haftalıktada tam 6 ay dolmuş olacak dediler
DidemYldrm Nesomer 26 da 6 ay dolar 2. Trimester biter 27. Hafta da 3. Trimester a girersin yani 7. Ayın ilk haftasına
DidemYldrm Murphy yanılıyorsun çünkü herkes 40 hafta da doğurmaz canım 1 kasım da hamile kaldım ama tahmini Doğum tarihim 8 Ağustos yanlış çıktı senin hesabına göre