ZeynepKeke Kızlar 22 haftalık hamileyim bi sitede doktor 5 ay yazmıs ama bi sitede de 22 hafta 6 ay olarak gözüküyor ben kac aylık hamileyim allah askına 😂😂😂😂
DidemYldrm ZeynepKeke 1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 ay 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay doktorların da uygulamalarında kullandığı aylar bunlar
Kubar DidemYldrm ozaman bende 8.ayin ilk haftasında oluyorum 🤣😄😁bende teşekkür ederim bu güzel açıklaman için 🤗
PasaninAnnesi DidemYldrm ben buçuklu hesaplayarak gidiyorum 🙈😂 18.haftayı 4 bucuk aylık diyodum biz simdi 5.aya mi girmis oluyoruz oğluşumla 😍😍
Ravza123 ZeynepKeke haftalar fazla oluyor canım ama sen yine inden söyleme kimseye bence soranlara haftanın söyle veya kaç ayin kaldığını belli olmaz çünkü bu ben 28 haftaligim 6 buçuk aylığı diyorum temmuz sonu çünkü dogumum
znurstnKaraca ZeynepKeke canım 22 haftalıksan 5 ay 4 günlük hamilesiniz tam 5 ayı doldurmuşsun 6.aydan yavaş yavaş gün alıyorsun yani kısacası 5 aylıksın😁😁😁😁
Dykdyk Tam aradığım konuya rastladım bende 12 haftalık hamileyim kızlar bi el atın benim aylarada kaç aylık oluyor 😂
Murphy Kızlar son adet tarihine göre ay hesaplanmaz mı mesela 9 Nisa’n son adet tarihi olan birisi bugün 1 aylık hamiledir Yani diğer hesaplar niye yapılıyor anlamadım aradaki farkı 🤔
DidemYldrm Murphy neden yapılır söyleyeyim canım 1 ay 4 hafta değildir o yüzden eksik çıkar gün hesabı yaparsan hafta hafta gidip hesaplamam gerekli
DidemYldrm PasaninAnnesi 5. Ayın ilk haftasındasın 19. Haftanda 4 buçuk aylık hamile oluyorsun canım 21 hafta dolunca 5 ay dolmuş oluyor