NrtnGrblk 12+2 cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum ama bir hafta daha bekleme düşüncesi sardı 🥰 Benimde 19 Nisa’n Doğum gözümüzle. İnşallah sağlıkla kucaklarımızda olur evlatlarımız🤲🏻❣️
zynp07 Bizimde tahmini doğumumuz 11 Nisan. Bugün 13+2 haftalık olduk. 2 hafta önce cinsiyetimizi öğrendik çok şükür💕
Zumra12345 misaaaaa ki Sumeyyerbey4741 nisanın 15 i gozukuyor inşallah sağ salim kucagimiza alırız cnm
senakhrmn Gizemaltnr canım en son 3 hafta önce doktora gitmiştim onda cinsiyet ile ilgili görüşmedik yeni randevumuzada 10 gün var inşallah gittiğimde öğrenirim diye bekliyorum 🥰 siz öğrendiniz mi?
Tugbaslan3458 Sumeyyerbey4741 tahmini doğuma bakılırsa 31 mart belki 1 nisanda da gelebilir şaka yaptım diyip gelmeyebilir 2 nisan da gelir 😁😁 bilemiyorum vallahi 15 haftadan herkese selamlar cinsiyeti hayla öğrenmemiş bir anne olarak erken cinsiyet öğrenenleri sadece bizimki ne zman belli olcak gözüyle izliyorum 😁😁😄🙏🏻🥰❤
Serdem39 Jasmine0716 ya ne güzel maşallah 😍😍 benimde 7 nisan dedi doktor. Cinsiyeti öğrenebildiniz mi acaba
Jasmine0716 Serdem39 11+5 de doktora gittiğim için tahmin edilmesi zor bir hafta tabi..ama kıza benziyor dedi doktorumuz,kesin olarak bu ay sonu öğrenicez inşallah ☺️
Mirayse1 Sumeyyerbey4741 11 nisan benim de 13.haftamdayım. Yarın cinsiyet öğrencem dpktor kesin sölicem dedi heyecanlıyız. Ama ben cok kötüyüm ne yesem cıkıo 10dk snra su içemiyorum susuzluktan rüyalarıma girio 😞
Kubraaltn Tncgamzee benimkide 20 nisan tam 12 haftalık olduk bu gün Perşembe günü randevumuz var cinsiyeti çok merak ediyoruz
Kubraaltn Tncgamzee bizimki gösterdi oğluşumuz olacakmış Allah sizi de gönlünüze göre versin inşallah 😊
Gizemaltnr senakhrmn bende en son 3 hafta önce gitmiştim 5 gun sonrada benim randevum var o zaman söyler mi bakalim