Asli36 Sumeyyerbey4741 Banada 15 nisan dediler 13haftalığım şuan sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻 Cinsiyet henüz belli değil dedi doktor 22sinde gideceğim inşallah o zaman öğrenirim ☺️
Anne12-3 Sumeyyerbey4741 19 nisan bide belliyse hangi hastanede doğum olacak belki aynı hastanede denk gelen gebeler olabilir nede güzel olur 🙂🙂
Susam-annesi20 Bizde 12+2 🐣Benim tahmini doğum tarihi 5 nisan yazıyor doktorumuz henüz tarih söylemedi . Sağsağlim kavuşalım inşallah. (cinsiyet öğrendiniz mi?) ☺️
sedaela Merveerhannn ben de 10+5 oldum, tahmini doğum 2 Mayıs görünüyor. Bakalım Nisan sonu mu olacak Mayıs başı mı 😊 2019 Nisan doğumlu kızım var, belki de ablasıyla aynı gün gelmeye karar verir (25 Nisan)
Tncgamzee Tahmini doğum tarihi 21 Nisan olcak inşallah bizimde 🙏Bugün tam 12 olduk ama doktorumuz maalesef cinsiyet söylemedi.
fatoss25 Tncgamzee bende aynı canım tam 12 haftalığız bugün kontrole gittim ama daha erken dedi 16 haftalıkken gideceğiz
Kubraaltn Tncgamzee benimkide 20 nisan tam 12 haftalık olduk bu gün Perşembe günü randevumuz var cinsiyeti çok merak ediyoruz
Zumra12345 misaaaaa ki Sumeyyerbey4741 nisanın 15 i gozukuyor inşallah sağ salim kucagimiza alırız cnm
Jasmine0716 İlk kızım 7 nisan veee bir aksilik olmaz ise ikinci bebişimde 7 nisan ☺️…tam olarak nisan annesiyim😂
Serdem39 Jasmine0716 ya ne güzel maşallah 😍😍 benimde 7 nisan dedi doktor. Cinsiyeti öğrenebildiniz mi acaba
SeymaK Jasmine0716 benim de 7 nisan cıktı son muayenede ama hep bi iki gün ileri gidiyo marta gelcek gibi geliyo baba da hayırlısı 🥰🥰
Minikmucizembenim Bizimki de 15 nisan ama 40.haftalıga göre hesaplanıyr o tarıhler muhtemel daha erken gelır dıye düşünyrm bir iki hafta erken geliyorlar genellıkle
cansugrn Tevhide18 bende 11 +1im 😊 dün kontrolumuz vardi doktorumuz bebişin kiza yatkin oldugunu söyledi ama 1 ay sonra daha net belli olur bakalm😍