Mervehhhhh HappyMom 17+2 çok hareketli bi kızımız var karnım da maşallah, şimdi den heyecanlıyım aşırı merak ediyorum ama çok duygusalım olur olmadık şeylere ağlıyorum gereksiz yere umarım bu geçiş dönemi hemen geçer eşime allah yardım etsin 😂
ikranur35 Ben 10.haftqyım 3 gündür kanlı akıntım var bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum. DoktorA gittim normal diyor ama gelde anlat beynime 😔
Krbltesma ExcitedMom teşekkür ederim çok zor ama haklısın bebeklerim için üzülmemem gerekiyor inşallah başarabilirim 🙏🏻
Sinhur HappyMom Benim ilk hamileliğim bebeğim ve kendim için hem çok korkuyorum hemde çok mutlu ve heyecanlıyım 🤗14.haftamdayım yakında inşallah bebeğimin kıpırdamalarını hissetcem 🤗🤗🤗
aturkinscotland HappyMom 21.haftadayiz tekme atmasi icin onunla konusur oldum😂 yarin cinsiyetini ogrenebiliriz heyecanim 100 kat artti 🤍
Rumeysagnc HappyMom 5 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım haftaya tekrar kontrole gideceğim ve bebeğini o zaman daha net görecekmişim bu aralar çok duygusal ve sinirliyim değişik duygular içindeyim sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum 💕🥺
Reyhandemirbasaran HappyMom 32.haftadayım. Gittikce heyecanım artıyor. Zaman yaklaştıkça insan sabırsızlanıyormus gerçekten
fgnks HappyMom 29. haftadayım bende. Artik zaman hic gecmiyo gibi hissediyorum. Tabi basindan beri bitmeyen bi dogum korkusu da var. 😕 Bu korku nasil yenilecek? 😕
Nebagullu Aslina bende 9 gün oldu öğreneli iki kere hastaneye gittim sırf ultrason yapıp emin olmak için ama küçük bir keseden başka bişey gözükmüyor 😔
Aslina Nebagullu beta hcg bakıldı mı peki ben bi kere kendim istedim bakıldı ama tekrarlamadılar merak ediyorum
bbetuss Haftadayım , çok şükür az bulantı ile devam çalışma hayatına 🌸 çalışma sırasında ara ara gelen uyku 💤 ve her hafta kontrol heyecanıı 💃🏻
Kozan Fulllyaaaa aynı bende ki durumlar 😀oluyor canim öyle şeyler bende eşime cok çektirdim ilk zamanlar ama merak etme geçecek hepsi😁
Tatlianne_ HappyMom ben nedense çok sakin bir gebelik geçiriyorum tabi minigimin hareketlerini hissettigimden beri içim içime sığmıyor 🤗🤗
Gustave Ruh hali epey gelgitli oluyor gerçekten, hamilelikte bu durumun normal olduğunu bilmesem normal değilim diyeceğim😂
Raziye1mehmet Bebeğimin gelişimiyle verdiğiniz bilgiler o kadar doğru orantıda gidiyor ki her yeni günde merak ile açıp bakıyorum heyecanım artıyor 🙏🏻☺️