bus91 Gisosssuuu02 benım 5+6 da öğrenmiştim valla sımdı tekrar baktım ults resmıne 10.9 mm yazıyor cm yazmıyor 😂 bilen cvplasın ozman canım daha mantıklı
Hezelen Tahmini 5nci hafta Kesem boş yolk var bebeği sonradan gözüken var mı ve beta hcg seviyem yarı yarıya düşüyor
Cansu64- Hezelen korkuttun düşmemiş yükseliyor daha yeni yeni belli olur 😊Allahım inşallah sağ Salim Kucağınıza almayı nasip eder
Hezelen Bireylulmasali 1000,00 bin değil mi virgül var ya doktor da 14:30 kadar çalışıyormuş ağlamaktan bir hal oldum
sehrengiz_8 Hezelen yok 1000,00 bin olarak biliyorum çünkü benim de betahcg değerim 1894,24 idi o kusürat için belirleniyor ama kesin bir bilgi değil benimki de sadece kendi değerime göre cevapladım
Hezelen Bireylulmasali yaa valla çok sevindim 🥺 inşallah doğrudur artıyordur. Boş gebelik ihtimali de var dendi psikolojim alt üst oldu
Hezelen Bireylulmasali Bireylulmasali inşallah öyledir 🥺🥺 boş gebelikten şüpheleniyorlar çok korkuyorum
Hezelen Bireylulmasali üniversite hastanesi ; kese içinde gözükmüyormuş 1 hafta sonra geri gel dedi. özel de başka doktora da gittim oda bebek yok diyemem dedi o da haftaya tekrar bakacak
Gisosssuuu02 Bireylulmasali bende geçen hafta gittiğimde kese görüldü bebek görülmedi bu hafta gidecem ama çok normal şuan çok küçük diye görülmemesi diye düşünüyorum 8 haftaya kadar yolu var
Bireylulmasali Hezelen yolk göründüyse büyük ihtimal bebek de vardır canım içini ferah tut bebek çok minik olduğu için görünmüyordur ama bir hafta sonra bebeğini görürsün inşallah korkma ♥️
Bireylulmasali Gisosssuuu02 Hezelen kızlar benim de ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmiyordum sorabileceğim kimsem de yoktu hep okudum araştırdım ben bu hatayı yaptım siz yapmayın nette her şeyi okumayın doktorlara da kızmayın ilk haftalarda biraz telaşlandırıyorlar ama onlar da kalp atışını görmeden bir şey diyemiyorlar onlar da haklı bir nevi 🤷🏼♀️
Bireylulmasali Gisosssuuu02 yok canım kesenin içinde yolk sac olur bebek sanırım 12.haftaya kadar ondan beslenir sonra kaybolur
Gisosssuuu02 Bireylulmasali onu doktoruma soracam normal keseyi söyledi doktor harici birşey demedi 😨 geçen hafta bebek görülmedi haftaya gel kalp sesini duyalım dedi bakalım inşallah bebişim görülür bol bol dua ediyorum 🌸