Mom092 Esen123 canim bende atlatali iki gun oluyor sakin stres yapma kendine bol bol meyve ye limonlu su iç sarimsak tuket gargaralar yap sirke ve tuzlu su ile Allahin izni ile atlatırsın bende 25 haftaligim cok sukur bebeklere zarari yok bu pisliğin tek tesellim oydu benim🙏 Rabbim sifani versin biran önce
Bahartrn61 Mom092 ya benimde 5 gün oldu karantinam biteli atlattımmı acaba diye tereddüt ediyorum sürekli ikinci test yaptrmayada korkuyorum 37 haftalığım bida karantinaya alırlar diye genel olarak iyiyim ama arada sanki burnum tıkanıyo gibi halsizliğim oluyo belkide psikolojik
Mom092 Bahartrn61 burun tıkanıklığı bende hala var canim tat koku kaybim devam ediyor sağlık bakanlığından aradilar bugun onlara hala devam ettigini soyledim normal diyolar bogazda yanma flan varmi dediler yok dedim atlatmissindir dediler o illet zaten ilk zmnlar bogazi fena yakiyo asiri gicik oluyodum onlar gecti benm heralde atlattim ama icerde adamini bulan yaptiriyo valla ikinci testi
Bahartrn61 Cgdemmm bende olmadı canım sadece ilk günlerde sabah kalkınca az bişe olup geciyodu çinko eksikliğinden dolayı olduğunu duymuştum beslenmenize dikkat edin ve gargara yapın
Bahartrn61 Mom092 Ya etrafıma bulaştırırım diyede korkuyorum ama bida pozitif çıkarsa doğum yaparsam pandemi hastanesinde tek başıma yapcam ondanda korkuyorum inşallah gecmiştr
Esen123 Mom092 ilaç kullanmış mıydınız,hamileler için ilaç verdiler dün akşam bugün sabah aldım ama güvenemiyorum
Mom092 Bahartrn61 genel olarak iyi hissediyosan atlatmissindir canım benm karantinam bitti mesela geziyorum aksamlari cikip evde kaldigim surece asiri bunaldim ve hamilelikten dolayi agirlastim yuruyus yapiyorum cok iyi geliyo oksijen yani ben atlattigimi hissediyorum sen de bilirsin kendini
Bahartrn61 Mom092 genel olarak iyiyim bende çok bunaldım bi pazar günü çıktım bi hava alayım diye illa ki etkileri kalmştr inşallah en kısa zamanda geçer psikolojim bozuldu sürekli eşimin ateşine bakıyorum
Bahartrn61 Esen123 ilaç falan vermiyolar hamilelere ne ilacı verdiler size kötü değilseniz sakın kullanmayın
Mom092 Esen123 hayir kuzum hamileler ilac kullanamiyor ben sadece takviye c vitamini almis içmiştim saglik bakanligi da dedi hatta size malesef ilac tedavisi yok diye doktorunla gorusmeden kullanma Allah korusun
Seymaacikk Esen123 benimde bugün eşim pozitif çıktı. Benim test sonucumu bekliyoruz . Hamile oldugumu söyledim hamilelere farklı tedavi uygulanıyor dediler ama bilemedim herkes ilaç kullanılmıyor diyo? Bende de pozitif çıkarsa napcam hic bilmiyorum hic bir belirti yok şuanda
Mom092 Bahartrn61 canim yaa valla bende oyle psikolojim bozuldu onceden maskeyi cenemde gezdirirdim smdi cifter cifter takiyorum indirmiyorum😂
Esen123 Bahartrn61 aluvia kaletra diye bi ilaç verdiler, dün akşam bugün sabah toplam 4 adet kullandım
Bahartrn61 Esen123 valla ilk defa sizden duydum okdr hamile virüs oldu ama hiç duymadım ilaç verildğini sadece parol kullanılıyo kötü değilseniz hiç kullanmayın ve doktorunuza danışın belkide vitamin falndr araştrn ilacı
Duygusuz Esen123 vitamin degil miş korona tedavisinde kullanılıyormus ta ben de ilk defa duydum hamilelere ilaç verdiklerini hastaneye aldıklarına bile sadece parol veriyorlarmış
Esen123 O Duygusuz o zaman bırakıyorum ben de, d vitamini aldım damla şeklinde corasprin 100 mg dedi kendi doktorum bi de