Glnzdnz58 Bende dun ogrendım oglum var bıtene 3 yasında doguma kadar 4 yasında olcak planladıgım gıbı oldu rabbım saglıkla kucagımıza almaya nasıp olur ıns
prensesim35 iremkocer oğlum 15 aylık hamile olduğumu öğrendiğimde 10 aylıktı üzüldüm tabi daha küçük die kaza kurbanı oldu kısmette varmış demek ki dedim 5 aylık olduk bile hayırlısı Allahtan
Gllpkr iremkocer ilk çocuğum ocakta 3 yaşını doldurucak inşallah. Şuanda ben 3 aylık hamileyim bilmiyorum bana tam zamanıymış gibi geliyo Allah nasip etti oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin ben doğurana kadar oğlum 3 yaşını üç buçuk ay geçicek inşallah
iremkocer Mucizem09 rabbim aaglikla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun canım şimdiden 🥰
Jdiebsh iremkocer benim kizimda 3 yasinda oglumda 23 haftalik istedigim zamanda hamile kaldim cok sukur 3 4 yas olsun aralarinda diyodum hep oyle olacak insallah ☺
Yrnkrmmm Aydabdullah ilk hamileliğim aşırı zordu kusmaktan 5ay yataktan kalkamadım ama bunda sadece bulantım var
Hacer04 iremkocer benim ikinci değilde üçüncü ilk oğlum 8 yaşında ikinci bebeğim 9 aylık oldu 3 aylık hamileyim bende senin gibi oldum o duyguyu çok iyi biliyorum çok ağladım istemedim allah affetsin ama benim oğlum emiyor doktor sıkıntı olmaz dedi ama bu aralar az meme vermeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
iremkocer Hacer04 istememek kelimesi bile insanın canını acıtıyor dimi? Ben herturlu vicdan yapiyorum rabbim yardimcimiz olsun …
Pinar_ayaz_47 iremkocer ben illk gebeligimde 6 sonra hamile kaldım 4 yaşında şimdi ikinciye bir ay adet gördüm iki gün sürdü oda şimdi 15 haftalık ☺️ çok şükür
Bkorta Valla hafta sayanlara helal olsun ben direk 3.5 yaşında diyorum meğersem oğlum 3yıl 7 aylıkmış 🙄 11 haftalıkta hamileyim çok şükür herşey gönlümüzce oldu Allah herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin
rodin123 iremkocer kızım 19 aylık diğer kızıma 27 haftalık hamileyim bakalım zorluğu göreceğiz doğduktan sonra zaten kızımın peşinde koşmaktan gün çabuk bitiyor 😀