Ay80 Aylinaydemir aynın benimde canım ekşi turşu kısır sürekli bunlar canım istiyor hergün olsa hergün yerim heralde
Aylinaydemir esraizmirli ben öyle ufak tefek zıbınlar falan öyle şeyler alayım diyorum çok birşey almam hemen son aylara doğru alırım daha erken
Ay80 Aylinaydemir 1 tane kızım var ikinciye hamileyim bunun cinsiyeti ne olacak merak ediyorum allah’ım herkeze kolay doğumlar nasip etsin allah olmayanlarada vesin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gizmss Aylinaydemir bugün tam 9oldu şükür,eskiden evde tatlı olmayınca napacağımı şaşıran ben hiiiç tatlı istemez oldum. Normalde çok sevmediğim ekşiye yöneldim hadi hayırlısı cinsiyet ne çıkacak😌
Aylinaydemir Gizmss Allah kucağına almayı nasıp etsin inş 🙏 bende aynı öyleyım tatlı çok yerdim hiç istemiyor canım
Merimex Aylinaydemir 12+5, oldum bende aynı şeyleri yedim kız sandım öyle hissettim ama oğluşum oluyormuş :)
Aylinaydemir Ay80 amin inş hepimizin doğumu kolay olsun isteyen herkeze versin Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Merimex Aylinaydemir sağlıklı olsun inşallah başka bir duam yok gerçekten. İlk çocuk zaten onu kucağıma aldığımda on tane kızda verseler gözüm görmez herhalde :))
Morcivert07 Aylinaydemir onunla alakası yok cnaım ya ben ilk kızımda deli gibi baklava yemiştim kızım oldu 🤣🤣🤣
Baobap Aylinaydemir yok ya bu konu kesinlikle saçma. Herkeste farklı işliyor. O kadar çok yorum okudum ki hiç bi ortalaması yok. Tamamen tedadüf. Umarım herkes gönlündekine ulaşır☺️
nisanmaral Aylinaydemir ben de çok merak ediyorum ve sağlıklı olmasını çok istiyorumm 😍😍 geçenlerde şalgam fazladan bi hoşuma gitmişti ama anlayamıyorum kız da hissediyorum hayırlısı 😄😄
Aylinaydemir nisanmaral ay evet şalgam çok güzl oluyor bende bazen kız da hissediyorum bakalım bekleyip görücez 🤷♂️