Mirayse1 Gunesveay iki bardak laktozsuz süt içine bir iki bıldırcın yumurtası 8-10fındık bir muz bir kasık bal tahin blendırda cırpılıp içilcek😁 tadi güzel ama içemedm ben yinede ben disiplinli bir insan değilim.
Ebruakky Gunesveay Sanırım kilo almak vermekten daha zor. Ben ne yaptıysam olmadı kafaya takınca hiç alınmıyor o kilo sende takılma şuan ikinciye hamileyim ve 43 kilodayım hamilelik dışında daha fazlasını görmedim sağlık olsunda kilo önemli değil
Sermec27 Gunesveay canım kilo ile hamile kalmanın alakası yok ben oğluma 46 kilo ile hamile kalmıştım ama kucagıma alamadım su an 47 48 kıloyum korunmayı bıraktım inşallah 🤲 hakkımızda hayırlısı ama kiloyu takma canım 🥰
Gunesveay melikeNr abur cubur bissürü yerim🙈🤩 ama alamam etrafımda senden nefret ediyorum nasıl alamıyorsun diyorlar 😁🤕
Kybele23 Gunesveay ocean mummy kullandım ben folik asit için de 175 boyum kilom 48 49 du. 59.600le hamile kaldım. Yemem içmem hiç değişmedi ama 10 kilo kafadan aldım ben daha önce bulk (süte karıştırılan protein tozu) da kullandım. Ballı muzlu sütler, gece yatarken cici bebeyi sütle karıştırıp mama gibi yemekler neler denemiştim alamadım. Bence işe yarayan ocean mummydi.
Gunesveay Kybele23 canım ocean mummy sipariş ettim yarın gelecek nasıl kullandın ne kadar kullandin biraz bilgi verirmisin ayrıca kullandıktan sonra mi hamile kaldın ve ne kadar sürede kaldinnn çok soru sordum kusura bakma 🥰😇🙈
blueberyy00 Gunesveay boyun kaç canim bende evlenmeden önce 49 48 böyleydi evlendikten sonra 51 52 53 54 sonra geri 53 52 gidip geliyor şu an iyisin dedi doktor bana boyum 1.66 ama cevremde çok zayıfsın linçi yiyorum yinede
Gunesveay blueberyy00 benimde 1.64 etrafımda benide rahat bırakan yok birde doktor söyleyince of offf 😒
Ayse10 Gunesveay akşam yatmadan önce yulaf,muz,cicibebe,pekmez,ceviz ve sütü bi kasede karıştırıp tüketin ben faydasını gördüm en az 1 ay deneyin biraz fenalık geliyor ama işe yarıyor.
buseyusuf27 Gunesveay cnm ne alakası varmıs acaba sorsaydın doktoruna 🤣 ben öleyim ozaman ben kendımı bıldım bılelı 39-40 kıloydum kılo alamıyordum ne kadar yersem yıyım sonra gebe kaldım suan 55 kiloyum gormedıgım kıloyu gordum dahada cıkıyor yanı son ayım 😁🙈 60 bulur snrm bu gıdısle kılo ıle alakası yok sen dogurganlık gununde soğanı kes ortadan kaynat oylece kabuguyla yıka once tabı kokun kes sonra ılıt suyunu ıc sonra o 1 hafta boyunca brlıkte olun hayırlısıyla gebe kalırsın 🤗
blueberyy00 Gunesveay doktor söylediyse biraz toparlamalisin bana şu an almazsan vücudunu alistirmazsan iyisin diyor doktor ki bana göre de iyiyim ama millete bakarsan ölecm zayifliktan herkese göre
Kybele23 Gunesveay bir dene canım zaten hamile kalmak istiyorsan gebelikten önce folik asit tavsiye ediyor doktorlar bakarsın bir taşla iki kuş vurmuş olursun 😉
Kybele23 Eessrra yani ben 49 50 kilolardan yukarı çıkamayan insandım neler neler denedim bana mısın demedi. Ocean mummy kullanmaya başladım bebek planladığımız için yememde içmemde bir değişiklik olmadığı halde 59 kiloya çıktım. Ben ona bağladım açıkçası. Sadece folik asit değil ama bir çok vitamin de var içinde omegadan tut da b12 b6 demir hepsi var içinde.
zepbjk Gunesveay Var ben. Beni kullan 😂 Benle bi hafta geçir haftada 2 kilo garanti veriyorum. En kısa zamanda kavuşursun bebek haberine inşallah ama bi süre yer değiştirsek ben yerinize zevkle kilo alırdım mideyi büyütmeye oyna 😂