turansmom1 Gunesveay anladım canım kusura bakma yanlış anlamısım da. Bende zayıftim hamile kaldığimda 44 kiloyla hamile kaldim suan 36 haftalık ve 68 kiloyum. Protein alacağın besinler yemeye calış yumurta, süt, balık o tür şeyler belki etkili olabilir🤨
Gunesveay turansmom1 önemli değil sorun yok🥰 herkes bayaa zayıf hamile kalmış yahu içim biraz rahatladı. Canım birşeyler yemek istemiyorki zorla da en fazla ne kadar yiyebilirsin ki yani deniyorum hayırlısı bakalim
Mirayse1 Gunesveay bana da eşim diyordu az kilo al öle hamile kal filan die bir yıl develendm kilo alcam diye alamadm doktor bana bir tarif verdi bunu hergün yap iç alcaksn dedi içemedim içsem alırdım kesin. Ama baktm alamıyorum zaman geciyor kızım büyüyor 4yasına geldi kardes lazım47 kiloyla hamile kadm boyum 171. Kızımada 51le hamile kalmıstım. Kilo problem değil aslnda bence
Mirayse1 Gunesveay iki bardak laktozsuz süt içine bir iki bıldırcın yumurtası 8-10fındık bir muz bir kasık bal tahin blendırda cırpılıp içilcek😁 tadi güzel ama içemedm ben yinede ben disiplinli bir insan değilim.
Eessrra Gunesveay bence zayıflıkla hamile kalmanın bir etkisi yok. Ben 46 kiloyla hamile kaldım boyumda 163 zayıf biriyim ve hamile kaldım hemde plansız bir gebelikti. Hiç kafana takma bence eğer almak istiyorsanda bebe bisküvisi çok kilo aldırıyormuş ve sabah akşam bir kaşık pekmez yemekte aldırıyormuş ♥️
Gunesveay Eessrra o zaman ben kendimi hiç stres yapmayım😂 valla içim rahatladı sizleri dinleyince ama aklımı kurcalayanda şu acaba doktorum eğer gebelik olmazsa vereceği ilaçlar yüzünden mi kilo almamı söyledi bunuda düşünüyorum bende 1.64 boyundayım
Eessrra Gunesveay valla bilmiyorum canım ama doktoruda dinlemekte fayda var. Ben mesela 3 aylık gebeyim ve sadece 1 kilo aldım doktoruma söyledim oda dedi ki bana en iyisi zayıf olman zaten hiç kafana takma dedi ve bende kafama takmıyorum çok şükür ki sağlıklı bir gebeliğim var. O yüzden gerçekten hiç sıkıntı yapma kendine be doktorun ne ilaç veriyorsa da kullan ayrıca geceleri yemek yemeye özen göster eminim zamanla alırsın.
Gunesveay Eessrra Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah zayıf olmak daha iyiyse böyle devam edelim😁