MeLy90 Naren1 Ben sadece şansımı deneyeceğim bulamazsam da sorun deği. Mağazalarda da bazen 80₺ falan düşüyor. En kötü öyle alırım. Ama gerçekten bende korkuyorum bu kavga dövüş işlerinden.
MeLy90 ArasMom34 Çoook teşekkür ederim. Gerçekten çok güzelmiş bu yatak. İçim rahatladı , gayet büyükmüş.
Deryaalper MeLy90 ben bimde de şoktada çalıştım ama sunu diyim erken gidin bazen kalmıyor sabahın korunde geliyorlar cunku
Deletedmom399 MeLy90 bime daha önce geldiğinde almıştık aynısını. Bence büyüklüğü yeterli ve kullanışlı ha çok gerekli mi o tartışılır. Eğer almak istiyorsan öneririm ama çok da gerekli bisey değilmiş bence 😊
MeLy90 Deletedmom399 Annemde kalacağım ilk zamanlar. O yüzden orada yatırmak için güzel olur diye düşündüm.
Deletedmom399 MeLy90 bizde annelere götürürüz diye aldık canim. Düşününce çok gerekli gelmedi alınca ama alınmışın kötüsü olmaz memnun kalırsın diye düşünüyorum 😊
Defnemm2019 Ipek0z inanın o yataga gerek yok 4 ay kullanıyorsunuz zaten, bebek Bi süre sonra aşagı Kayıyor almayın bence bu anne yanı yatagı bence daha iyi heryere taşınıyor ondan alın
Ipek0z Defnemm2019 bu yataklar da çok yakıyormuş çocuğu isilik falan oluyormuş elyaftan yapıldığı için o yüzden emin olamadım elyafta sağlıklı bir şey değil sonuçta 😕 çarşaf serersek terlemez ama değil mi🤔