MeLy90 Çok kararsız kaldım hanımlar 😬 Hangisini almayı düşünüyorsunuz ? Bimde ki eğer görselde ki gibiyse gerçekten küçük duruyor. Ama 101 e gelecek olan çok daha iyi gibime geldi. BU BİME GELECEK OLAN; Bu 101 gelecek olan;
Emrinee MeLy90 aynen bende almak istiyorum kararsızım Alan kimse var mı acaba önceden ..Bimdeki ufak gibi geldi banada aama daha hoşuma gitti ..🤔
tugce0606 MeLy90 ben bundan aldım 45 günlük bebeğim ilk günden beri bununla yatiyo harika bir şey babynest hatta gece beşiğin içine bunu koyuyorum yumuşacık bunun içinde yatiyo beşikte. Yok küçük değil
MeLy90 Emrinee Bimde ki çok tatlı duruyor gerçekten ama diğeri daha büyük gibi. Ölçüde yazmamışlar ki.
Emrinee Emrinee a101 deki ürünler bebek kıyaferitler falan silk blue hep.. Ondan atlet almıştım kendime ilk yıkamada çuval gibi olmuştu O yüzden ordaki ürünlerden biraz şüpheliyim o markanın ürünlerinden yani
ArasMom34 @MeLy90 Emrinee https://hizliresim.com/9rMRse kızlar daha önce bimden aldım görseli bu hatta yanında boru gibi bişey var o anne yanı beşiği neredeyse aynı boyda büyük bir şey bence
Reyhancolakoglu Emrinee bn bimdekinden akdım çokta beğendim kullmk nasipolmadı daha ama elyafı yumuşacık ve dolu dolu
Busrabrk34 MeLy90 canım ben bime geleni aldım geçen sefer geldiğinde resimde küçük duruyor ama canlı baya büyük tavsiye ederim çok güzel bir ürün makine de yıkadm hatta ne bozulma hiç birşey olmadı
Defnemm2019 Ipek0z inanın o yataga gerek yok 4 ay kullanıyorsunuz zaten, bebek Bi süre sonra aşagı Kayıyor almayın bence bu anne yanı yatagı bence daha iyi heryere taşınıyor ondan alın
FundaZorlu Ipek0z yarın şok markete geliyor reflü yastıgı e bebekte kinin aynısı orada 130 liraydı şok markete 49.95 e geliyor ben alıcam nasipse birde alt açma geliyor ikisini alıcam
Xexnxw ArasMom34 aynısı demi bu hafta gelicek olanla çünkü sizinki resimde hem büyük hemde daha güzel duruyor
ArasMom34 deletedmom357 google hızlı resim yükle gelin ilk gelen linke tıklayın orada yükleme var sonra ilk sıradaki linki alın burada resim yükle var ona bir kere tıklayıp sonuna kopyalayın 🙈
Naren1 MeLy90 açıkcası ikisinede gidip bakmak istiyorum ama istanbulda bayanlar uzun kuyruk yapıyor hiç kimsenin birbirine saygısı yok üst üste izdiham pandemide olunca cekiniyor insan
MeLy90 Naren1 Ben sadece şansımı deneyeceğim bulamazsam da sorun deği. Mağazalarda da bazen 80₺ falan düşüyor. En kötü öyle alırım. Ama gerçekten bende korkuyorum bu kavga dövüş işlerinden.