SedanurAydnAta YusEb 5 tüp kan aldılar idrar verdim o kadar ödedim bir sürü test istedi. Sağlık ocağına götürdüm sonuçları başka yapılacak bişey varsa burda vereyim dedim. Bişey kalmamış ki ne var ne yok bütün testleri yapmış dedi sadece 1 sayfasına baktı
YusEb SedanurAydnAta malesef bende irmette yaptırmak zorunda kaldım öğretmen olduğum için müsait bir günüm vardı
SedanurAydnAta Aybukealtintas evet her doktor da kabul etmiyormuş devletteki doktor baksın canım ne olacak oda doktor sonuçta
YusEb Hivreneymen rahime hanıma bir arkadaşım daha gitmişti aynı senin söylediklerini söyledi memnundu oda.acaba bende mi ona gitsem bilemedim.ilke hanimdan memnun kalmadım açıkçası
YusEb SedanurAydnAta aynen öyle cnm.bende acaba bende mi problem var herkes çok memnun diye düşünüyordum😁
Ayazim SedanurAydnAta salih beye gidiyorum gayet memnunum hic soru sormama bile gerek kalmiyo herşeyi kendi soyluyo özel sorum varsa soruyorum sadece
elfkocak Hivreneymen bende rahime hanima gtmeyi düşünüyorum nevzat beye gdiyodum baslarda iyiydi son gttgm zamanlarda hic bakmadi bile ilgilenmedi agzndan zorla laf aliyosun sormadn hicbsy söylemiyor. Rahime hanim gerekli bilgiyi kendisi sormadn soyluyomu hastaya karsi tavri ilgilimi acaba
Hivreneymen elfkocak valla çok ilgili çok tatlı herseyi güzelce cvp veriyor o konusunca cok güzel kolay Bi dogum yapacaksın gibi hissediyorsn
Nildrmz Aybukealtintas merhaba ben de vatan hastanesine gidiyorum doktorunuz kim acaba buralarda çorludan fazla kişiye denk gelemedim bilgi alışverişi açısından ?