gulumse0611 Mervella34 aynen hemşire hemşire ondan zaten böyle sprdum evde daha rahat olur diye yan yatmak bile okadar zor ki
Mervella34 gulumse0611 evet sana çok katılıyorum kalçadan dediğinde hemşir dedim ben nasıl döneceğim 🙈😂
gulumse0611 Mervella34 aynen çok zor oluyo ve hemen olsun istiyolar en azndan arkadaşım nazımı çeker 🤗🥰 bide erkek heöşireye denk gelmek istemem hiç 😂
Mervella34 gulumse0611 doğru diyorsun 👍🏻 Valla benim yanımda eşim de vardı kalçadan olacağını öğrenince hemşiri gözleriyle öldürdü beni zaten öldürmeye meyillendi 😂😂😂
Mervella34 gulumse0611 hatırlamıyorum desem 🙈 her hafta iki kere kontrole gidiyorum ve her gittiğimde değişiyor kiloları , beslenmeme dikkat ediyorum sadece kilo almalarına faydası olsun diye 🤷🏻♀️
gulumse0611 Aysegulum27_ ya biri 1850 diğeri 1900 bugün bu şekilde çıktı 33 teyim ama ultrason kağıdında 32+2 diğeri 32+4 görünüyo ilk defa böyle fark oldu bilemedim renkli doppler istedi
gulumse0611 Aysegulum27_ ikizler riskli oluyo önlemimizi alalım dedi normal kontrol amaçlı bakıcak riske atmayalım dedi