MuhAnne İkiz annelerim ciğer gelişimi sorun olmasada yapılıyor mu ve kaçıncı haftalarda oluyor? Birde 2 şer dozdan 4 doz yapılıyormuş peş peşe iki günde. Sonraki 2 doz kaç saat içerisinde yaptırdınız?
Ozlem21e MuhAnne 24 saat sora yaptirmistm ben 29. Haftada. Gelisimlerinde sorun yoktu ama erken doğum riski olduğu icin yapmışlardı.
Mervella34 Merhaba ben 33.haftamda erken doğum riskim olduğu için ciğer geliştirici vurulmuştum. 24 saat arayla ikişer dozdan 4 doz..Hatta doktorum dua et bir kaç gün daha kalsınlar ki ilaç etki etsin demişti şuan 34+5 olduk bile hamd olsun 🤲🏻🥰
Mervella34 gulumse0611 iki dozu bir şırıngaya enjekte ediyorlar zaten canım o yüzden tek tarafa ama istersen ertesi gün olanı diğer taraftan vurdurabiliyorsun ☺️
gulumse0611 Mervella34 he ozaman iyiymiş birer taraf olması progestan iğnesinden sonra korku oluştu 😬😂 ücreti nekadardı iğnenin
Mervella34 gulumse0611 valla canım doktor yazdığı için uygun bir fiyata aldı eşim ama ben fiyatı bilmiyorum açıkçası , özel hastanede 14₺’ye vurdular , sağlık ocağında vurdurdum ücret ödemedim.
gulumse0611 Mervella34 aynen hemşire hemşire ondan zaten böyle sprdum evde daha rahat olur diye yan yatmak bile okadar zor ki