Sumelimami Selinodemis01 yok canım biraz tabi oluyo ama beni o kadar rahatsız etmedi acaba dikişlerinize baktırdınızmı belki iyileşme aşamasında değildir
Selinodemis01 Sumelimami bebeğim doğalı 3 gun sonra gitmistik hastaneye doktorum baktı bandajimi cikardi fln cok iyi bi sorun yok dedi
Sinemcetin20 Sumelimami o geldiyse tmm icndeki pislik cıktı ağrın varsa agrinda gider benim kizmda el kadr düştü banyoda
Selinodemis01 Sinemcetin20 benden çıkmadi oyle bişey ya kanamamda cok afedersiniz acik renkli akintili oluyor acaba ne yapmam lazım düşmesi için
Sinemcetin20 Sumelimami 2 paket hasta bezi bitirdim 1 hafta felan sürdü ama o kan düşünce et parçası gbi acım dindi sezeryanda iç tamamen temzlenmiyor oyuzden o kanın çıkması çok iyi oluyo 3cu olcak 5 hafta snra nasipse
Sinemcetin20 Selinodemis01 eşim beni sürekli arabyla hastneye getirip götürdü kizm kuvezdeydi oyuzden sürekli arabda sarsildm ben
Selinodemis01 Sinemcetin20 bende gittim ama 2 kere oda günleri aralıklı oldu bakalim gelir insAllah ilerleyen gunlerde
Sinemcetin20 Selinodemis01 bende bugn doğum ettm 32+5 dün ağrım dinmedi bugünde dinmedi kuveze girdi tlfnda fotosunu gordum
Selinodemis01 Sinemcetin20 yaa rabbim biran önce yavrunu yanına kavustursun canım neden erken doğum oldu sezeryan mı oldun
Sinemcetin20 Selinodemis01 persembe günü 4 5 gbi sancim başladı hastnye geldik gece 10na kadr sancim kesilmedi imza atıp eve geldim sabh 5te cok oldu sanci yine hastnye geldim 3cu sezeryan oldu
Selinodemis01 Sinemcetin20 güzel bebeğini yanina aldiktan sonra hiçbirşeyin önemi kalmicak benimde dikislerim asiri sizliyordu ama suan oglum yanımda nefesini hissediyorum herseyi unutturuyor