Sumelimami Kızlar 6 gün önce sezeryan oldum. Kanamam normaldi bugüne kadar bugün korse taktım ve az once et seklinde bi parça geldi neden olabilir sorun olurmu acaba böyle bişi yaşayan varmı
Merveturksoy Sumelimami çarşamba ben de olcam sezeryan bugün sezeryan olan arkadaşım aradı aynen bu cümleyi kurdu icinde kalan pis kanla birlikte et parçaları gelicek sakin korkma için temizleniyor panik yapma dedi sizde panik yapmayın normal mis yani
Minnak_annesi34 Sumelimami evet normal.benimde olmustu aynisi ve resmen hissettim tuhafti😅ama normal pıhtı sekilimde gelmesi
Gzmmstf Sumelimami Ağrı oldu mu takınca benim doktorum izin vermedi dikişlerin patlar dedi korkudan bende takmadım
Selinodemis01 Sumelimami takinca dikişlerin sızlamiyormuydu cnm ya bende 8 gun oldu sezeryan olali 1 2 kere taktım 5 dk falan ama dikislerim agridi boyle kesiliyor gibi sızlıyor hemde şuan bile
Sahika8989 Minnak_annesi34 benimde oyle ceviz buyuklugunde die pit die orkidin uzerine dustu nide millet vardi ben ne korkmustum ama 🤣
Sahika8989 Minnak_annesi34 ay bide kayinoederim var teyzem bana bakiyodu 🤣 teyzeme baktim teyzem bana bakti ben tuhaf oldum
Piyenses1111 Sumelimami gelebilir normal bende ikinciyi oldum Cuma günü bugun geldi cnm hiç korkma temizleniyor
TugceBahadir Gzmmstf doktorum bana korse takabilirsin dedi 5 gün taktım ama dikiş yerlerim fazlaca ağrı yaptı bugün 40. Günüm hala kördeysen dolayı sağ tarafımda ağrı kaldı iyileşmeden takmayım
Kubrataskran Normaldir canım. Yine de doktorunla bi görüş istersen ama için temizleniyordur bende de olmuştu öyle
Sumelimami Selinodemis01 yok canım biraz tabi oluyo ama beni o kadar rahatsız etmedi acaba dikişlerinize baktırdınızmı belki iyileşme aşamasında değildir
berfunya Sumelimami ben de 10 gün önce oldum. Önceki doğumumda da geliyordu şimdi de korseyi takınca daha çok gelmeye başladı endişelenmeyin çok normal. Zaten doktorlar bu yüzden korseyi tavsiye ediyorlar