scl Bebeto haberim yok bu konuda açıkcası ben sadece genesisi pek hijenik bulmuyorum açıkcası o yzden doğum için güvenemedim. Ama arkadaşım pınar hanımda doğum yaptı memnundu. İnşallah sağlıklı hamilelik geçirir kolay bi doğum yaparız 😌
Birsen11 Benim esimde polis istanbuldayiz ama ailemin yanina kayseriye geldim doguma 35haftalik oglusu bekliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏😊
ParamedikAnne Minnakanne merkez Minnakanne merkezdeyim bende kendimde sağlıkçıyım 112 de çalışıyorum😊 19+2 olduk 😊
Minnakanne ParamedikAnne eveet. ☺ cok uzak geliyor oralar ya şehrin çok dışı gibi lojmanlar vardı orada sanırım orada mısınız? 😊
ParamedikAnne Minnakanne yok hayır lojmanda değiliz biz 😊 iş yerimize yakın bi de kiralar daha uygun ve evleri yeni o yüzden memnunum ben 😊
ygmr Ebru22 himm ayni bölgedeyiz bizde amasya. zonguldakda cok guzel bi yer yasanilacsk en azindan diyor yegenim unide orda
Ebru22 ygmr eşimde bartınlı evet güzel bir yer yaz doyum olmuyor ama kış evden çıkacak yer olmuyor maalesef
toydemirailesi Benimde eşim jandarma uzman çavuşluk için başvuru yaptı ve 13 aralıkta mülakata gideceğiz neler soruyorlar bir bilginiz var mı ? Dua edin eşimde kazanır
Nursem toydemirailesi dışarıdan bazı şeyler çok güzel gibi görünsede aile olarak doğuda görev yapılacak iş değil canım. Polis subay falan farklıda uzman için yorum yapıyorum