Emine55 Asu33 ya benim hep değişti doktor ilk Betül’e girmek zorunda kaldım Onur istiyodum Betül’de girdi eşim ama ilk zamanlarıydı Murat bey hiç almıyor Onur da çok kalabalıktı hiç sakinlik yakalayamadık🙂))) siz iyi denk gelmiş valla😂
Asu33 Emine55 Ben de ilk betüle gittim ağzının içinde konuşuyordu çıktı vermiyordu eşim girecek dedim daha akraban var mı girecek dedi tartıştım şimdi onur beye gidiyorum o betüle göre daha iyi geldi
Emine55 Asu33 Onur’a devam ediyorum ama oda gidecek kafamda deli sorular hep Doğum da burada istiyorum Van da olabilir özeller var arkadaşım gidiyo işte bileyoruz🙂
Asu33 Emine55 Bi hafta önceden randevular doluyor geceleri saat 1 gibi filan bazen sistemi açıyorlar ben de kendi evimde yapmak isterim de hastanenin koşulları kısıtlı insan güvenemiyor 😐
Asu33 Emine55 Murata hiç gitmedim sıra bulamadığımda acile gidiyoruz kadın doğuma yönlendiriyor araya kaynıyoruz 😁😁 kaç haftalıksın cnm
Emine55 Asu33 Murat’a hiç gitme BNde Betül’ün tıbbi Bilgisi hoşuma gitmesi muratta soğuk nevale kimse sevmedi Onur’da durgun anan bu ondan da beter 😂son adet tarihine göre 15+1 ultrasyona göre 16+3 eşin polis mi asker mi canım
Asu33 Emine55 Neyse şurda az kaldı izne çıkmamıza son kez bi onura gitcem sonra memlekette özele giderim 😁😁polis cnm ben de 23 haftalığım
Emine55 Asu33 güvenlik şube kuzum🙂) neyse izne çıkacaksınız sizde bizde bi gidip rahat rahat muayene olalım😂