Bktbkt Burak-ve-annesi teşekkür ederim canım ama daha üç buçuk senemiz var nasıl geçeçek hiç bilmiyorum 🙏
Mine Osse bence gurur duy eşinden ve mesleğinden hepsi her zaman Allah’a emanet Rabbim kötü düşünceleri olanlara fırsat vermesin inşallah 🙏🏻
Emine55 Asu33 canım detaylıya girdin mi bn buradan sıra aldım ama Ankara’ya gidicez izne ozaman özele gitsem mi diyorum kağıt renksiz dediler bide eşimde girmek istiyo zaten normalde giremiyor biliyosun🙂
Asu33 Emine55 Girdim cnm geçen cuma günü evet renksiz bi de az ilgilendi eşim girdi ya hemen hemen her kontrole girdiriyorum sonuçta en doğal hakkı başta izin vermiyorlardı eşimin görevini ve daha görmediğini söylüyoruz her gittiğimizde 😂😂😂
Asu33 Emine55 Biz de izne gittiğimizde yaptıracaktık haftası geçmeden gidelim dedik Hangi doktora gidiyordun cnm
Emine55 Asu33 ya benim hep değişti doktor ilk Betül’e girmek zorunda kaldım Onur istiyodum Betül’de girdi eşim ama ilk zamanlarıydı Murat bey hiç almıyor Onur da çok kalabalıktı hiç sakinlik yakalayamadık🙂))) siz iyi denk gelmiş valla😂
Emine55 Asu33 Onur’a devam ediyorum ama oda gidecek kafamda deli sorular hep Doğum da burada istiyorum Van da olabilir özeller var arkadaşım gidiyo işte bileyoruz🙂