SnFk Kızlar 3 dakika önce kasığıma ve belime sancı vurdu. 10 dakika kadar sürdü. Sol tarafıma yatınca azalıp geçti. Ne kadar sürede tekrarlarsa gitmem gerekiyor hastaneye?
zeyno_gr SnFk Bence bir sıkıntınız yoksa su gelmediği takdirde dayanabildiğin kadar bekle hastanede haşat ediyolar insanı .d
SnFk 1996zeynep gaz sıkışması değildi. Adet sancısı gibi başladı. Bu aralar sürekli sancılanıyorum zaten. Genelde hep belime ve kasığıma vuruyo. Bir bacağım komple uyuşuyo.
Kelebek34 SnFk benimde aynı bende düşünüyorum ne zaman gidicem diye ama bekliyorum çok siddetlenmesini
1996zeynep Ben ilkimde sabaha kadar sancı cektim öyle sık sık değildi sabah 2 de hastaneye gittim yolda geçmişti yatış yaptılar hemen iki cm açıklık vardı suni sancı verdiler çok zor oldu bunda evde cekecegim ilkinde çok tecrübesizdim suni sancı çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
SnFk 1996zeynep 32deyim kuzum. Ama erken doğum riskim var. Bende geçen gece 11den 3e kadar sancılandım. Bugün hafif hafif vurdu yine. Ara ara kasılmalarımda var. Ama zararsız gibi duruyor kasılmalar.
2kez_anneee En ufak sancıyı bile değerlendirin sıcak duşa girin plates topunda zıplayın sancılara düzen sağlayın sonrası suni olursa daha sıkıntı derim.
SnFk 1996zeynep ciğer geliştirici iğne vuruldum geçen gün. Bol yatış verdi doktorum. İlk iğneyi vurulduğum günün gecesinde 11den 3e kadar sancım tuttu. Belki iğne yapmıştır dedim ama öyle değilmiş. Sabah hastaneye gittim. Nstye aldılar beni ama sancım gözükmedi.
SnFk TgceSrbst canım benim farzet ki adet sancısının biraz daha ağırı. Kasıklarına ve beline vuruyor. Biraz fazla acıtıyor ama dayanılmayacak kadar da değil elbette.
Merve1310 Sancıların sıklaşıp dayanamıcak şekile gelicce yatınca geçmezse sorun oluyor bazıların da kusma da olunca açılma oluyor ağrıların sıklaşınca git ama yine de tedbir olsun diye gidebilirsin için rahatlar
Merve1310 SnFk bazen olabiliyor ama senin yalancı sancı denilen de olabilir onda bildiğim kadarıyla açılma olmuyor
Derino SnFk bende 33 haftalık oldum, dün gece 10dan 1’e kadar adet ağrısı gibi olmuştu sonra uyuyakalmışım sabah bişey kalmadı .öncesinde dondurma yedim acaba o mu dokundu dedim ama açılma benim de aklıma takıldı doktor alttan baktı mı açılma var mı diye ?
Sevdiss_17 SnFk kuzum benim o dedigin arada banada oluyor ben gazim oldgu zaman agri girdigini farkettim yani nefes kesen bi agriydo kendini usutme simdi sicak diye aciyoruz ustumuzu ama inan esim ustumu ortmedgi corap giyemdgim gun hem kasolmam hem sancim cok oluyor eger doktor kontrolundeysen korkma rabbim 38 39 lari gormeni nasip etsin insallah bugun doktora gidicem senin icin soracam acilma vs sebep olurmu diye bol bol oku fatiha belayi defeder oku kuzum
SnFk Sevdiss_17 ay allah razı olsun. Ne desem bilemedim. İnşallah görürüm o haftaları. En azından 5 hafta dayanabilse içerde yeter. Allah’ım hepimizin evladını korusun.