zynp07 Safiyecicek merhaba, ben şuan 13+2 haftalık hamileyim. 2 hafta önce 11+3 tr ikili testte bebişimiz bacaklarını açmıştı doktorumuz erkek olduğunu söyledi
Hilal3004 Safiyecicek evet canım o gun den sonra 3 defa tekrar gittik doktora hepsi aynı seyi söylediler 🤭
Merimex Ben öğrendim yani yüzde seksen erkek dedi değişeceğini düşünmüyorum :) uygulamaya göre 12+2 ultrasona göre 12+5 hareketlerini falan izledim bugün çok tuhaf hisler :)))))
Safiyecicek Merimex Bende en son 1 ay önce gitmiştim doktora o kadar merak ediyorum ki cuma günü gideceğim inşallah 😊
Merimex Safiyecicek insan görmek için can atıyo iyi mi büyümüş mü nasıl diye :) sabır versin Allah hepimize :)) bir sonraki randevum Kasım da :(( çok varr
Merimex Safiyecicek doktor aşıdan bahsetmedi henüz tetanoz ise sanirim sağlık ocağından ararlar bilemiyorum ki ne aşısı :))
littlemysunshine Safiyecicek 12.haftada doktorumuz erkek dedi.13+3 haftalığız ikili test için gittiğimiz doktor da erkek dedi☺️💓sağlıcakla gelsin hepimizin evlatları inşallah🤗
Pln01 Safiyecicek benimde yarın kontrolüm var ikili test için gidicem 12 haftalık olduk🤲🏻 bu haftalarda cinsiyeti belli olan var mı ???🧐
Esrattp Pln01 Ben 11+4 de gitmiştim doktorum kordon değilse cinsiyeti erkek dedi ama kesin demedi bakalım kesinleşsin diye bekliyorum