Seymaaygzz Elifco Hayır olmaz tabiki yiyebilirsin etsizin bı zararı yok canm abartmadigimiz sürece afiyet olsun
Akty0753 Elifco valla canın ne istiyosa onu ye derim canım ben okadar yedimki hala yiyorum 39+1 haftalik hamileyim hala yiyorum bazen kalıyo geride gece aklima geliyo kalkiyorum geri kalaninida yiyorum napim dayanilmaz oluyo😂😂
Elifco Seymaaygzz yaa çok teşekkür ederim doktoruma da yazdım ama henüz cevap vermedi sürekli yemem zaten ama bugün yiyesim geldi 😂
Rvyda1710 limonluchescake Peki bazen canımız kola istediği zaman ne yapmalıyız bazen haftada 1 canim istiyor içiyorum.korkuyorum da 🙄
MucizeBirKalp Doktorum yemezsen daha iyi içeriğinde boyalar katkı maddeleri vs..var diye saydi ama bende yedim Sadece içindeki yeşillikler riskli onları ayrıca yıkıyorum
Merve1656 Elifco 33+1im belki on günde bir yiyorumdur çok fazla canım istiyor sürekli yiyorum bı zararı da olmadı yani 🤭😂
halitefe Sekerpare21 ciğerde yüksek oranda a vitamini var canım doktorlar yemeyin diyor bence doktoruna sor bunu tadımlık bakabilirsin sıkıntı olmaz belki
limonluchescake Sekerpare21 yok. İlk trimester da önermiyoruz sadece. Sonrasında tüketebilirsiniz. İyi pismis sekilde. Sadece ciğ sekilde dokunmayın ete cigere. Mikrop üremesi açısından o da. Tırnaklara yerleşebiliyor. zarını cikartip tüketebilirsiniz.
halitefe Elifco etsiz yiyebilirsin canım hiç sıkıntı değil mesele içindeki çiğ et zaten başka bişey değil