Zgeylmaz Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz yazışalım 🤪☺️
Nlgn16 Zgeylmaz canım benim çok şükür bir sıkıntım yok 18 haftalık olcaz yarından itibaren 😇 prensesim olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sen de durumlar nasıl 🥰
Sinem8805 Zgeylmaz 14haftalıgım şu sıralar kabızlık var doktor 12 haftada erkek gıbı dedı haftaya kontrol var bakalım ne dıycek
06uysal Zgeylmaz çok şükür herşey yolunda 19. Hafta başlayacak yarın. Erkek dedi cinsiyetine ve 16. Haftaya girdiğinizden beri hareketlerini hissediyorum. Önce azar azardı ama şimdi gayet belli
A-F-B bende 16 haftalık oldum doktorumuz %80 kız dedi bakalım hayırlısı herşeyin 😌 sağlıklı olsun yeter
Aysegul07 Minikjelibonum bendede aynı sorun var idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı en kötüsü enfeksiyon ateş yapıyor ve hastane randevularına bile kabul edilmiyorum ateş yüzünden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikjelibonum Srplhrgl ben hissetmiyorum ama bazen bi tık oluyo artk bebekmi hep yatmaktan mı o his bilmiyorım. Nasıl akıntın su gibi şeffaf mı iç çamaşırın ıslatıyomj
mucizebebeginannesi Srplhrgl canım ben Dr gittim 🙈 oğluşumuz olacakmış hayırlısıyla inşaallah 🤗💙 Dr sordum o toplanma bebekten dolayı oluyormuş 🙈🤗
Srplhrgl Minikjelibonum ayıptır söylemesi adet olduğumuz zaman o kan akıntısını hissederiz ya öyle oluyor
06uysal Srplhrgl benimde öyle olmaya başladı son zamanlarda anormal bi durum mu acaba. Kokusuz olduğu için pek endişe etmedim açılcası
Ortmenanne16 Srplhrgl 1 hafta önce kontrolüm vardı bende 17. Haftamdayim doktorum bu haftalarda aşırı akinti olur telaş yapmayın demişti. Bende de oluyor çünkü
halitefe Zgeylmaz 19+0 dan selamlar çok şükür iyi gidiyor mide bulantıları hala devam ama Allah’tan prilam dr var bebeğide hissediyorum artık şükür 1 Mart doğum görünüyor bakalım happymom a göre 🤗