KoalasMom Buketg13 Hiç ayva yemedim hamileliğim boyunca ailelerde gamzeli kimse yok sadece çoook dua ettim oğlum gamzeli olsun diye oldu çok şükür 😁😍
deniiizz Buketg13 ablam çok ayva yemişti bebeği gamzeli olmadı ama maşallah o kadar güzel bir bebek ki ayvanın güzelleştirdiğini duymuştum ne kadar doğru bilemem tabi 😊 benim ilk aylarımda mevsim olarak denk gelmedi ayva malesef son aylarda yersem işe yarar mı bilmiyorum 😀
Buketg13 deniiizz bende yeni başladım yemeye yeni çıktı ayvalar 18.haftam daha geç kalmadım heralde 😅😅😅
civcivimm_ Buketg13 bebeğinde gamze tarlasi olusacak 😂😂😂 ben tek bir yanakta çukur olan gamzeleri seviyorum
Eeezgi 2 yanağımda 2 dudak kenarımda bi çenemde ve belimde gamze var annem ayva ağacını komple yedi heralde 😆 kardeşimde hiç yememiş ayva onda da tek yanakta var gamze
Naren1 Buketg13 ayvayı bilmiyorum Gamze yapar mı ama normalde gamzem var bakalım bebişde olacakmı birde ayvalar çıkmadı dimi pazarda göremedim arada canım çekiyor☺️🙃
Zeyne_yusuf0142 Kızlar gamzesi için Ama birde kardeşiyle iyi geçinsin diye yeniliyor Bn ikiz hamileydim o yüzden çok yedim 😄
esraizmirli Buketg13 ben varım 😂 annem bana hamileyken o kadar çok ayva yemişki ayvalı ellerini hep yanaklarına sürmüş ve bende çok fazla gamze var her gören şaşırıyor abartısız bir yanagımda 3 4 tane var 😆 yani deneyebilirsin zarar gelmez hemde çok faydalı sonuçta 😂