Esensibel 27+4 günlük hamileyim bugün sağlık ocağında yaptılar. Aç karınla kanımı aldı sonrasında eczaneden glikoz almamı söyledi. 330 ml suyla karıştırıp onu içtim ve bir saat sonrasında tekrar kanımı aldılar. Benim bu şekilde yaptılar
Esensibel Esensibel ben de özele gidiyorum doktor yaptırabilirsin dedi hatta yaptırdıktan sonra sonuç getir dedi. Sağlık ocağından arıyorlar zaten haftanız geldiğinde
BMehtap Gizem59 gazoz tarzı bir içecek içiriyorlar teneke gazoz gibi şekli 2 saatte bir kan alıyorlar ben de yaptırmıcaktım doktor gebelik şekerin olursa bebeğin gelişimini etkiler ona göre diyet yapman gerekir falan diyince ondan yaptırdım
Aksoytetik Gizem59 Yazarım tabiki. 24haftanın içindeyim (23+4üm bugün) 1ay önceki kontrol de açlık şekerine bakıcaz demişti Sadece herhalde yükleme de yapılıyordur. Bilgi veririm sen kaç haftalıksın
Gizem59 Aksoytetik ben 26 haftaligim cnm ama gelişimi 28 haftaliga denk geliyormuş önden gittiği için istedi benden şeker yüklemesi şekerden şüphelendi birde bu ay aniden 5 kilo almışım 😔
Aksoytetik Gizem59 valla alınıyor yawrum benim şuan iştahım deli gibi açık durduramıyorum kendimi Bebeğin kilosu nedir peki şuan
Aksoytetik Gizem59 canım aç karına kan ve idrar verdim sonra kahvaltı et bir saat sonra gel dediler aynen öyle yaptım açlık ve tokluk şekerine bakıldı yani yükleme yapılmadı. 3te cıkacak sonuçlarım bakalım🙏
BMehtap Gizem59 ben de şeker çıkmadı çok şükür de benimki haftasına göre geriden geliyor ama zaten ben minyon yapıda olduğum için bebeğimin doğmadan çok fazla büyümesini kilolu olmasını bekleyeme doğduktan sonra kilo alır zaten
Gizem59 imren91 ahh ya ins gerek kalmaz diyet genelde ise yariyormus aslında birşeyde yiyemiyorum ki hep midem eksiyor bence bendede şeker cikicak gibime geliyor
AselinAnnesi12 Gizem59 icebildiginiz kadar için gitsin 😃 benimde asla içim almadı valla içinde hala vardı attım gitti geri kalanını kusmaktan iyidir yani
Gizem59 AselinAnnesi12 bencede 😄 olduğu kadar artık kusmaktan çok iyidir yani birşey varsa zaten hemen çıkmalı kanda
Gizem59 imren91 benim mide eksimem var birde belki ondan portakal yok dedi bana cnm kavunda vermiyor hazmı zor diye zaten ne kaldı meyve elma armut
fatosd84 Gizem59 bebek önde gidince yükleme ve şeker takibi yapılıyor bende de oldu şeker yüklemem sınırda çıktı dikkat ettim normal aç ve tok şekerim normal çıktı siz yaptırın içiniz rahat olsun
NurBalli Gizem59 onu bilmiyorum gebelik şekeri çıkan arkadaşlar bilgi verse daha faydalı olur. İlaç tedavisi olup olmadığını
Akty0753 Gizem59 canım bnde yaptirmistim gebelik sekeri ailemdede şekeri olan hiç kimse yok 75 ile hamile kaldim şuan 94 kiloyum ama ben yedim yani yemekte eksiklik etmedim hiç oyle söyleyebilirim aclik tokluk sekerim gayette guzel cikti hicbir sekilde şeker cikmadi suan 39+1 haftalik hamileyim bebegimde gayet saglikli
Gizem59 Akty0753 inan cnm o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama yinede bende kilo alıyorum umarım şeker çıkmaz bebeğime birşey olmasın istersem 500 kilo olayım 😄
ikizannesi2985 imren91 ben de şekerden dolayı diyet yapıyorum ve baklagil benim listemde var canım. Ben listeye göre değiştire değiştire yapıyorum. Diyetisyenim bana, baklagil yiyince ben seni et yemiş olarak kabul ediyorum dedi