sda_cpn Normalde bugün adet olmam gerek ama bu saate kadar olmadım sağ kasığımda batmalar göğüslerimde sızı var 2 gündür bel ağrım da var acaba hamilemiyim ?
Arya92 sda_cpn adetin gününde oluyorsa hep hamile olabilirsin.benim gününden hiç sasmazdi.kuyruk sokumu ağrım olmuştu.ve 2.gun test yaptım.sonuc pozitif💕darısı başına inşallah
sda_cpn Testin negatif çıkmasından korkuyorum bir iki gün geçsin yaparım ama ister istemez merak ediyor insan 😊
damlaikan sda_cpn ben yaptım iki gün geçti ama negatif çıktı insanın içine doğuyor gerçekten daha önce eşim zorla yaptırırdı ben istemiyorum yaptırmak derdim şimdi ben zorladım idrarda negatif çıktı biraz bozuldu moralim haliyle ama hala içimde bi tuhaflık var ve adet olmadıkça heyecanda car tabi ki kanda çıktı çok şükür 19 haftalığım şuan
Deletedmom15257 sda_cpn merak edeceğine git çek cnm sonuç olarak hamile olsan zaten çıkar olmasanda gene kan gitsen üzülürsün hiç değilse umutlanmazsin
NaimeYilmaz İstihareye yatmak lazım bu sekılde cvp bulmak ıcın. Benım 3 gun kala yaptıgımda pozıtıftı varsa cıkar
Seydaaa NaimeYilmaz istihare bişeyin hayırlı olup olmamadığından emin olmak için yatılıyor benim bildiğim hamilemiyim değil miyim diye değil canım
Duyguu01 Bi predictor test al yap,adet gecikmesi olmadan sonucu verir, istihare ayrı bi boyut , bilimsel olursan daha kesin sonuç alırsın
Seydaaa NaimeYilmaz pardon canım ben seni tamamen yanlış anlamışım 😊 aynen doğruyu söylüyorsun da bazen insan duymak istiyor işte arkadaş da muhtemelen destek bekliyordur bende hamile olmadan önce tecrübeli insanlara sorup duruyordum 🙈
NaimeYilmaz Seydaaa 😊 Ama ne yaparsan yap testın yerını tutmaz smdı desemkı benm belırtımde boleydı birde hamıle degılse bosuna heveslenmıs olucak
Seydaaa NaimeYilmaz neyse biz destek olalım ya kıyamam hamileyse üzülmesin buradaki yazılanlara Allah gönlüne göre verir inşallah 🙏🏻 Bu arada fal bakıyorsan kapatabilirm 😅😉
Didemalkanendik Allah Allah herkesde ne bilmiş kız istiyo ki merak edip soruyo olabilir canm test yap demektense yok fincan kapa yok biz nerden bilelim biraz empati yapın heyecanlı demekki ....canm her hamilelik bir değil erken gebelik testleri var onlardan al regl den önce de sonuç veriyor benm mesela olmam gereken gün yapmıştım pozitif çıkmıştı Allah hayırlısını versin inşallah
nciPervaneSultanova Didemalkanendik o kadar anlamsızbaşlıklar açılıyorki digerleri gölgede kalıyor. Hamilemiyim başlığı altına yazabilir heyecanlı adaylar, her önüne gelen başlık açıyor.