Kbrklnc gebe değilsiniz gebelikte ovulasyon testi kopkoyu çıkıyor sizinki çok silik gebelik yok

Kbrklnc bnce ovulasyon testi ile olacak is degil. Cnku koyulasmasi yumurtlama ile ilgili. Bence test alin

Happybabyyy yarım alıcam canım haklısınız iyice kafam karıstı benımde

Kbrklnc seni çok iyi anlıyorum canm rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kbrklnc ovulasyon testi olsun ikiside hormon ölçer ve hcg yüksek olduğu durumlarda 10 ve üzeri hamilesin demektir iki testin arasında fark yok hasta çoğu zaman eczanede ellerinde olmadığında gebe testi yerine obulasyon verirler çünkü mantık aynı

Nesse86 LH de HCG de birbirini takip eden hormanlar çoğu zaman gebelik durumundada bu test bu sonucu verir

Kbrklnc hamile olduğumu öğrendiğim zaman bende lh testi yapmıştım ama iki çizgide kopkoyu kipkirmizi çıkıyordu hamilelik değil diye düşünüyorum

Kbrklnc bu ovulasyon testi lh ölçüyor git gide koyulaşırsa ikiside o gün ve diğer 3 günü derlendirmeniz lazım yumurtlama gerçekleşiyor demek bu testler gebeliği vermez. Gebelik ölçen test hcg’dir. Yanlış bilgi veriyorsunuz arkadaşlar

zynb_ozkn hamıleyım demedım canım bılıyorum ama nıye koyulasıyor onu anlamıyorum ben

Kbrklnc çünki yumurtlamana göre koyulaşıyor bi kaç gün daha yap tamamen koyulaşınca ilşki olsun 3 gün falan değerlendirin

Kbrklnc teste gore hamilesin ama emin olmak istiyorsan yarın ac karnina kan ver saglik ocaginda ben erken gebelik testi almistim onla ogrendim o kesin sonuc veriyor daha sonra ac karnina gittmistim hayirlisi olsun🙏

Leylasultn benımkı ovulasyon canım test yaptım negatıf hamıle degılım 😒