Alibetulbalii Ayseg1 benim de 3 ekim de geldi nişanım bende haşa bekliyorumm Allah yardımcımız olsun 😑
Alibetulbalii Denizgillerrr bizim ki çok nazlı ya 9 ay boyunca sadece 2 kere yüzünü gösterdi nişandan sonra da hemen gelmesini beklemem benim hatam sanırım 😄
Ayseg1 begumseker ya benim nişanım geldikten sonra sarımsı arada beyaz akıntım başladı sizde de oldumu böyle bişey
begumseker Ayseg1 yok bende olmadı o tarz bişey.. son zamanlar Akıntı çoğalıyor ya ondan olabilir mi?
150403 Ayseg1 benim nişan geldikten sonra yapışkan kalıp gibi sarı renkte bişey geldi peçeteye 3 seda miktarı çoktu sanırım o da nişanın devamı netten baktım cuma günü nişan geldi ama halen bekliyoruz bakalım sağlıkla hayırla gelsinler bebekler inşallah 😊🙏
Yaseminnnnnnn Alibetulbalii benim 10 gun oldu gelmedi bebek 🤣 nişan geldigi gun bi bucum cm aciklik basladi doguma az var dediler hala bekliyorum sanci esliginde zaten cuma son geldi geldi
Ayseg1 begumseker öylemi oluyor bilmiyorum ki kız benim ikinci gebeliğim 4 yıl oldu ama inan sanki ilk gibi acemi gibiyim 😄
Ayseg1 150403 Amin inşallah ben 1 cm açılmam olmuş bugün gittimde yarın sabah 9 da yatmışım var suni ile başlayacak doğumum nolur dua edin 🥺
150403 Ayseg1 Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Kaçıncı hafta kendi sancılarınızı neden bekleniyorsunuz
Ayseg1 150403 tam 40+0 oldum bugün kendi sancım var ama az açılma için yetersiz dedi suni sancıyla desteklicekler. Suni sancıyı hiç istemiyorum ama Malesef 🙄
TugceTok06 Alibetulbalii hiç belli olmaz bebişine bağlı o ama unutma suyun geldikten sonra bebeğin enfeksiyonlara açık hale gelir bence bi hastabeye git gorun
Prenses58 Alibetulbalii kızımda aynı gün doğum oldu oğlumda 1 hafta sonra yani bebek ne zaman isterse
150403 Ayseg1 olsu. Sağlıkla doğsun da suni sancı dediğimizde doğum sırasında salgılanan hormonun dışarıdan verileni😊