Alibetulbalii 40 haftalık olduk nişanım dün akşam geldi , doğum ne zaman başlar bi bilgisi olan var mı?
Tazeanne0134 Alibetulbalii valla benim 14 ocak gece 2de gelmişti 15 ocak gece 2.20de doğum yaptım ama kişiden kişiye de değişir canım
Asude967 Hiç belli olmuyor Canım eğer açılma yoksa suni sancı verirler bellide olmaz belki hemende olabilir kolaylık versin rabbim
Alibetulbalii Tazeanne0134 Tazeanne0134 inşallah 1 hafta kadar uzamaz da gelirr 🤲🤲 genelde hastanenin yakınlarındayız artık 😄
LeylamBenim Kişiden kişiye değişiyor, benım nişan geleli 1 hafta oldu. Erken olduğu için ciğer geliştirici iğne oldum
Meriwa Alibetulbalii benim adet ağrısı gibi başlamıştı sabah akşam 6 da nişan ertesi sabah 6 doğumdu😄
Alibetulbalii Meriwa Ne ağrım var ne bişey 🤷♀️ İlk doğumum korkuyorum açıkçası neyle karşılaşacağımı bilmiyorum canım🤦♀️
Merve-c Alibetulbalii benimde 39+5 te geldi bugün . Merakla bekliyordum hafif bir ağrı vardı gece yatmadan. Sonra uyandım peçetede pembelik oldu . Sabahta doktorda randevum var bakalım ne olacak..
begumseker Alibetulbalii 10 güne kadar normal diyolar.. benim nişandan 2 gün sonra başlamıştı sancılarım.. herkesin farklı yani ama doğum tıpası açılmış hazırlıklı olabilirsiniz artık🍀
Ayseg1 begumseker ya benim nişanım geldikten sonra sarımsı arada beyaz akıntım başladı sizde de oldumu böyle bişey