Evremkhrmn maria12 allahıma binlerce kez şükürler olsun hic bir belirti yaşamadim sadece progestan ictim o beni biraz halsizlestirdi o kadar onuda biraktim cok cok iyiyim ama ev isi yapinca belimin ağrısından ölüyorum yuruyemiyorum
Anne18 maria12 erkek denildi tahmin yaptı doktor bakalım 2li test temiz cıktı şükür 💕🌿 sıra üçüncü de
Pln01 maria12 bende bugün geldim doktordan ikili test için gitmiştim çok ısrar ettim cinsiyet konusunda ufak bir pipi görüyorum ama daha net birşey söyleyemem dedi siz de oldu mu acaba veya olanlar var mı değişir mi ?? 🧐🧐🧐🧐😂😘🤲🏻
Kubraaltn Evremkhrmn bende oyleyim iş yaptığım zaman belim çok kötü oluyor hiç belirti yaşamadım sadece bir kaç sivilce ama bu bel ağrısı çok kötü yuruyemiyorum doktora felan sordunuz mu normalmiymis
maria12 Anne18 yaa bende Çarşamba günü teste gideceğim inşallah iyi olur benim de. Sen kaç haftalıksın ☺️
Evremkhrmn maria12 yok gostermedi 10 gun sonra ikili tarama sonuclarimi almaya gittigimde bakalım gosterecek mi siz kac haftaliksiniz ogrendiniz mi 😊
maria12 Evremkhrmn Çarşamba günü gidicem o gün tam 12 haftalık olmuş olucam cinsiyet için erken galiba belki de söylemez doktor ☺️
Mrvklc Canlarım ne güzel aynı zamanları yaşıyoruz aynı zamanda bebeğimizi kucagımıza alıcaz inşallah hepimiz sağlıkla bitiririz inşallah haftaya ikili testim var hem cok gerginim hem meraktayım günler geçmiyor
HULYA0693 Bende 12+2 yim kızlar 😊 ayın 13 de hastaneye 2li taramaya gidecem o zaman sorcam doktora cinsiyeti inşallah söyler hayırlısı sonuclar çıkar 🤲
Evremkhrmn Kubraaltn sordum bazi hamileleiklerde erken baslarmis bazilarinda gec. Normal dedi. Hatta bir gece oyle nefesim kesildiki agridan dedim aha bebege bisey oldu acile gittim. Allaha sukur bisey yoktu. Fıtık olabilir dedi. Kendj doktoruma sordum fıtıkla alakasi yok dedi. Normal hamilelikten parol ictim ama banamisin demedi
maria12 Pln01 ben bugün saat 3 te gideceğim haber veririm ☺️ Ama genelde bu haftalar yanılma payı oluyor ☺️