Ozge_123 Asyakuzusu ayy canım bn panık atak hastasıyım ve aşırı endişeli bir insanım aklımdan neler geciyor bir bilsen hamileliğimi yaşayamadım bu endişe kaygılar yuzunden
Aozge01 Minikkurbagam kızlar benimde bekarlıgımdan beri uzun süredir bel ağrım var ani birşey kaldırınca sanki kemik dışarıya dayanıyor ve bir hafta sağlıklı hareket edemiyorum o kemiği hissediyorum ve sırt üstü yattığım zaman bir beş dakika sonra bir agrı oluyor hareket edemiyorum aniden kaldırılmam gerek yoksa çok acı veriyor hiç gitmedim korkuyorum normal doğumda sıkıntı yaşarmıyım vs merak ediyorum ama genel anestezi tercihim belimden dolayı olursa yaşayan var mı ?
Minikkurbagam Asyakuzusu yaaa ne güzel anlatmışsın valla o kadar şey okudum ki beynim resmen kazan gibi oldu. Normal doğuma kendimi aşırı hazırlamışken sezeryana dönünce biraz üzüldüm ama önemli olan kızımın sağlığı. Peki baş aşrısı bel ağrısı yaşadın mı sonrasında?
Minikkurbagam Asyakuzusu cevabı yazmışsınız zaten görmemiştim kusura bakmayın 🙈 yaa içimi Çok rahatlattın canım ya Allah razı olsun
Burcuu3761 Minikkurbagam dayanamadım benim için kabustu psikolojim bile bozulmak üzereydi bebeğimi çıkardıktan sonra komple uyutuldum ama çokta geç uyuşmuştum ben doktorlar bile o an korktu tabi gerisi bende yok gözümü açtığımda odadaydım. Yine aynılarını yaşamaktan korktuğum için geneli tercih edeceğim
Minikkurbagam Minnak_annesi34 bel ve baş ağrısı yaşadınız mı? Normalde genel daha mantıklı geliyordu ama o ilknan görmek hissetmek daha ağır basıyor ama belden iğneden aşırı korkuyorum
Minnak_annesi34 Minikkurbagam o en korkutmayacak sey genel olursanda igne var sonuçta 😆 benim migrenim var normladede ona ragmen yasamadim yanina bol bol.nescafe götür agrin falan olmaz
Burcuu3761 Minikkurbagam benim geçti malesef ki ve burda bir çok kişide de geçtiğini okumuştum. Hatta dğn açılan bi postta anne doğum yapmış etkilenecekler okumasın yazmıştı o da aynısı olmuş
Ezgim Minikkurbagam etkisi mi gecti hic mi tutmadi bilmiyorim ama ben ameliyat baslamadan bacaklarimi oynatiyorum hissediyorum dedim hissedeceksin aci olmayacak dedi e dedim ilk dogumda oynatamiyordum dedim pek kaale almadilar beni allahtan ameliyat eden doktor canim aciyo dedigimde uyutalim dedi tansiyonum falan da yukselmis 18 olmus öyle dediler dogumdan sonra yanima gelip ama ben yine spinal deniycem bakalim bunda nasil olacak
Minikkurbagam Cnstpc haklısın canım ama belden omirilik etrafına iğne çok korkutuyor, bide bel ve baş ağrısı yapması fikri 🥺🤧 Sağolsun üsttr yazan arkadaşlar rahatlattı ama 🌺 Başarırız inşallah canım Allah yardımcımız olsun, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Rmysa23 Burcuu3761 canım gebelikte sigara kullanıyor muydun ? Çok üzüldüm senin adına böyle bir şey yaşaman çok kötü bi durum . Acaba sigara kullandıysan ondan mı etkisi az oldu diye bi aklıma geldi ondan sordum yanlış anlama olur mu🌷
Burcuu3761 Minikkurbagam çok kötüydü gerçekten rabbim herkese kolay doğum yapmayı nasip etsin 🤲 benim yaşadığımı düşmanıma bile yaşatmasın🤲
Burcuu3761 Minikkurbagam sağol canım Allah razı olsun talihsizlik mi ihmalsizlik mi bilmiyoeum ama bişeyler bazen ters gidiyor
nursentlk Minikkurbagam bende zorunlu sezeryan oldum ve çok ani gelişti. Daha spinalin ne olduğunu bilmiyordum. İyi ki de spinal olmuşum. Yan etkisi bende hiç olmadı. Baş ağrısı bel ağrısı bilmem ne Allah’a şükür yaşamadım. Daha önce tüp bebek transferin de genel anestezi olmuştum ve hayatımdan eksilen 40 dk. Bide ayılması da dert. Eşime maskara olmuştum. O yüzden iyiki spinal sezeryan diyorum. Hiç bişey hissetmiyorsun. Bebeğini görüyorsun sesini duyuyorsun. Zaten çok da uzun süren bir işlem değil. 5 dk da bebek çıkıyor. 30 dk da sohbet ede ede dikiyolar
Minikkurbagam nursentlk daha önce karaciğer ameliyatı oldum genel in zorluğunu biliyorum malesef, ben de ortalığı ayağa kaldırmışım 😂 Ama spinal de korkutuyor 🤯 Yaşadığınız güzel durumlar umutlandırıyor beni, inşallah spinal yaptıracağım ve çok kolay bir doğumum olur
nursentlk Duyguork hayır ne takması ne çıkarması hiç bişey hissedilmiyor. Zaten belden aşağısının uyuşukluğu bir kaç saat sürüyor. Benden hortumu çektiler hiç bişey anlamadım
nursentlk Ozge_123 öksürük varsa sezeryanda çok kötü. Ben bir kaç gün ameliyat yerinin acısından öksürüp hapşirememiştim
nursentlk Minikkurbagam inşallah ben spinal mi genel mi kararı verirken korkudan bütün vücudum titriyordu ☺️ Benim ki çok acele oldu ya adı üstünde acil sezeryanın en acili ama Allah’a şükür geçti gitti herşey çok güzeldi çok şükür. İnşallah sizinde hayırlısıyla geçer
Evlat_can Peki belinize iğne yapılırken acimiyormu ben iki sezeryan oldum ikisi de genel ama uyanınca çektiğim ağrı berbat birde ayılırken o rezillikler ayrı bir dert ama bel fıtığından ameliyat oldum belim dahada kötü olur diye korkuyorum