Oyagunaydin Anneyim00 valla canım öyle söyledi 😏 bacak geriligini anladım olabilir okudum burda gelisiyormus ensesi de normal 6 nin ustune çıkmadı geldi bana ellerini söylüyor 😔
Anneyim00 Oyagunaydin hiç sıkma canını ne alakası var eli kapalı olur açık olur insan var içinde hareket ediyo her ultrasonda aynı eli sürekli kapalı olur o zaman bakarsın nedir ne değildir
Oyagunaydin Anneyim00 aynen canım öyle yapacam artık da düşündürüyorlar böyle olmadık yere can sikiyoruz
Bellazarea Kizim suan 7 bucuk aylik, 9 haftalik; ilk detayli ultrasonu; Sendromla iliskisi nedir bilmiyorum ama bebegim “ozel” bir bebek olarak dogmadi.
Oyagunaydin Bellazarea ya madem öyle bana bu deli doktor niye öyle dedi kafamızı allak bullak etti yemin ediyorum ki . Allahım inşallah benimkide öyledir bı bebek elini de kapatır neymiş hemen sendrom belirtisiymis çok sağ ol canım benim içimi rahatlattın 🤲🏻
cgelmas Oyagunaydin canım merhaba ben bu postu gördüm az önce detaylıya girdim. Perinataloguma sordum bizim kitaplarımızda böyle bi bilgi yer almıyor dedi😇 Belirtisi olamaz dedi bu bulgu. Sadece serçe parmağın bi ölçümü varmış ona bakaraktan mı dedi acaba dedi. Bizim farklı ölçümlerimiz oluyor down için dedi hatta güldü kim onu söylemiş diye
Oyagunaydin cgelmas yaaa canım benim için mi sordun Allah razı olsun senden 🤲🏻 yaa tüylerim diken diken oldu çok mutlu ettin beni 🤲🏻🤭🤗 kuzum ellerinden birini yumruk yapmış onun için dedi bana kadın dogumcu hatta bugün tekrar gittim yine aynısını söyledi. Perinatoloji uzmanları sanırım daha bilgili bu konuda çok rahatlattın beni ☺️☺️❤️🥰
cgelmas Oyagunaydin Ne demek canım bu forum neden var☺️ Allah hepimizden razı olsun. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi😍😍😍🥰🥰🥰 İçinizi ferah tutuun annesiii🥰🥰
Fatma6161 Oyagunaydin merhaba bebegınızın ellerinin kapalı olması neymiş merak ettim benım detaylı ultrasonun sonunda actı ıkı elı yumruydu doktor acık olmasını isteriz dedi korktum bende size ne dedı acaba
Oyagunaydin Fatma6161 ama ikinci gittiğim perinatoloji doktoru hiç bişey demedi bu konuda kadın dogumcu dedi
Fatma6161 Oyagunaydin internette baktım da bende yok oyle bişeyde somradan benımkıde elleri acınca sıkıntı yok dedı ben de kafama taktım bu durumu ama bebek elını acıp kaptır yanı diye düşüyorum
Oyagunaydin Fatma6161 bencede canım bende öyle düşünüyorum da işte benimde kafamı karıştırdı kadın dogumcu. İkinci gittiğim perinatoloji doktoru hiç bişey demedi bu konuda sadece kadın dogumcu dedi
Oyagunaydin Fatma6161 ne dedikleri belli inanki 1 haftadır doktor doktor geziyorum hepsinin görüşü farklı kime inanacağız bilmiyorum