halitefe Oyagunaydin yani eli kapalı olup hiç açmıyorsa falan bilemedim belki bir sorun olabilir olmazsa bir perinatoloğa gidin gözükün
Kubravci Oyagunaydin ben bi defa acik gordum bi defada yumruk yapmisti ilk kizimda oyleydi bisey yok cok sukur ilk defa duyuyorum ya
giyus06 Oyagunaydin allah askna kim diyo kim nerden cıkarıyo ne alaka test yaptırdınzmı ikili test 3 lü test ayrıntılıya girdinmi yada doktoruna sordunmu ne kdar sacma
Oyagunaydin giyus06 ikili yaptırdım çok şükür temiz geldi 3 kere detayliya girdim ikisi böyle bişey demedi üçüncü girdiğim dedi öyle bişey olsa söylerlerdi demi
Oyagunaydin halitefe perinatologa da gittim 2 kere ikiside bişey demedi bu konuda sadece ikincisinde elleriyle yumruk yapıp yüzünü kapatmış soytarı dedi 🙄 böyle bişey olsa bak böyle böyle demez miydi acaba
giyus06 Oyagunaydin korkma her söylenene inanma hamilelerin psikolojisini bi lafla alt üst ediyorlar öyle bisey olsaydı mutlaka derlerdi canm korkma sen allahn iznyle
Oyagunaydin Mom046 down sendromu bulgusuymus canım ilk defa duydum bende belki bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazayım dedim herkes ilk defa duymuş sanırım
Fxfx Oyagunaydin ayrıntılı ultrasonda iki elinin 5 parmağı da sayılıp kontrol edildiyse sorun yoktur bence.. Benim bebeğim de uzun zaman elleri yüzünde yumruk şeklinde poz verdi ama bana böyle bişey diyen olmadı yani🤷♀️🤷♀️
halitefe Oyagunaydin olmazsa o gittiğin perinatologlardan biriyle tekrar konuş eli sürekli kapalı olduğu için doktorum uyardı ne yapmalıyım sizce diye fikir al yine gel derse gidersin
Oyagunaydin halitefe olmadı öyle yapayım bu haftada sürekli doktora gidecem sağlıklı haberler alayım da yeter ki. İçimiz rahatlasin🙏🙏
halitefe Oyagunaydin inşallah canım hiç bişey yoktur belki ama hem tedbir hem içinin rahatlaması için bir görüş bakalım
Oyagunaydin giyus06 öyle canım valla bir hafta doktor doktor gezdim en sonki dedi bulgu diye niye öyle de diğerleri demedi valla canımızı o kadar sıktılar ki inşallah biseyi yoktur oğlumun 🤲🏻
Oyagunaydin Anneyim00 valla canım öyle söyledi 😏 bacak geriligini anladım olabilir okudum burda gelisiyormus ensesi de normal 6 nin ustune çıkmadı geldi bana ellerini söylüyor 😔