Tgbcyln Brcangn Ağustos başı sanırım şuan 18 haftalık hamileyim ama Eylül’de fiyatları arttı biraz daha 600 falan olmuştur en fazla
Brcangn Tgbcyln evet bende sürekli oraya gidiyorum muayene için testi o yüzden ne zaman yaptırdınız diye sordum canım bende 10+2 yim :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 👼
A_ys6604 ilkhamilelik_95 basit testler den biri gerek Yok paralı yapmaya millet özelde iken testleri icin devlete geliyor hatta. Paranız çok sa siz bilirsiniz ama devlette bedava
Burcumtlg Melikesevim16 Bursa da Burtom var. Orda yaptırdım 2 gün önce 190 lira. Ama gittiğim doktorun anlaşması var orası ile. Çoğu testi hem özel hem uyguna yaptırabilirsin tavsiye ederim.
ilkhamilelik_95 MeLy90 eva klnik bulamadım ben internetten telefon numarasını ve yerini tam olarak varsa atar mısınız
MeLy90 ilkhamilelik_95 Ümraniye Fera Businessta. Tabi hemen paylaşayım. 0216 771 07 88. Evagyn klinik diye geçiyor.
Miniko2 11 ila 16 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum . 12. Haftada yapılacak bizimkide . Bahcelievler Memorial Özel sigortamız ile 375 gibi bir rakam cıkıyor . Dr. Emine Barın❤️
Seldamom ilkhamilelik_95 13+1 Ümraniye afiyet hastanesi 215 tl özel sağlık sigortam var sigorta karsıladı ödeme ben yapmadım 😊