ilkhamilelik_95 istanbul anadolu yakasında ikili test yaptırıp fiyat paylaşımı yapabilcek olanları bekliyorum şuan 10. haftadayım teşekkürler
A_ys6604 ilkhamilelik_95 basit testler den biri gerek Yok paralı yapmaya millet özelde iken testleri icin devlete geliyor hatta. Paranız çok sa siz bilirsiniz ama devlette bedava
Seldamom ilkhamilelik_95 13+1 Ümraniye afiyet hastanesi 215 tl özel sağlık sigortam var sigorta karsıladı ödeme ben yapmadım 😊
ilkhamilelik_95 baharbalkann çok iyi çok teşekkür ederim ben pendik medipole gidiyorum henüz fiyat almadım ordan
sevaalya İkili test için para mı ödeniyor ? Özel hastaneye gidiyorum ama sadece muayene ücretini ödedim ve ikili testimii de yaptırdım.
Kubra_71 Özel hastaneler test için para alıyor özel sağlık sigortanız varsa almıyorlar devlette yaptırıp doktorunuza da götürebilirsiniz
esraizmirli ilkhamilelik_95 medipolde hangi doktora gidiyosunuz acaba bende oraya gidiyorum 10+1 günlük hamileyim fiyat bilgisi alırsanız benide bilgilendirir misiniz☺️
ilkhamilelik_95 esraizmirli saadet e gittim fakat çok yoğun olduğu için ilgisiz kaldı nergize gittim iyi gibi ama yorumlar iyi gelmedi henüz doktorumu seçemedim açıkcası sen hangisine gidiyorsun
esraizmirli ilkhamilelik_95 ben saadet hanıma gidiyorum ama çok memnunum giden herkeste öyle benim beklentimi karşılıyor yani sorulan sorulara cevap veriyor mail at anında cevaplıyor ilgili bence akşam üstü veya sabah erken saat gidersen daha iyi olur yoğunluk az oluyor ☺️
ilkhamilelik_95 esraizmirli çalıştığım için öyle gidemiyorum genelde yoğun oluyor fakat yine dönücem sanırım saadet hanıma
esraizmirli ilkhamilelik_95 öğlen sonu falan çok yoğun oluyor malesef sizde haklısınız çalışınca herşey zor ama bilgili bir doktor ben 5 6 aydır gidiyorum gebelikten çok önce başladım gitmeye memnunum ben
Tgbcyln Brcangn Ağustos başı sanırım şuan 18 haftalık hamileyim ama Eylül’de fiyatları arttı biraz daha 600 falan olmuştur en fazla