Zeyyno_ Hanımlar mide yanması için neler yapıosunuz ya benm 2-3gündür yanmaya başladı çok rahatsız edici gerçekten midemden ta yemek borusu boğazıma kadar hissediyorum yanmayı neler yiyerek geçiştiriosunuz bunn için ilaç kullanmak istemiyorum 😒🤷🤷
Astadavistabeybi Zeyyno_ kaç haftalıksınız bende de başladı 27. Haftadayım bol su içmeye çalışıyorum özellikle baharatlı yediğimde oluyor
merve5051 Zeyyno_ ben 33 haftalık gebeyim inan su bile içsem sanki yanarak geçiyor ama sakız iyi geliyor mideme çiğnerken
Zeyyno_ Astadavistabeybi 30Haftalığız bende salçalı aşırı baharatlı yiyince oluyor geçen bi yemekte yedim 2-3gündür çekiyorum 😒
Zeyyno_ Ecektn maden suyu sadesini hiç sevmiyorum meyveliside hem asitli hemde zararı olur diye sürekli içemem🤷🤷
Ecektn Zeyyno_ sadesi cok iyi geliyor İlk hamileligimde cok tuketmiştim ilerleyen haftalarda cok daha yanıyor bende pek sevmem ama rahatlatıyor diye mecburr gunde 2 fln tuketiyordum,tabi içemiyorsan yapacak birsey yok 😌 Farklı seyler denemek lazım
hayatsevincim Zeyyno_ yarım çay bardağı suyun içerisine bir çay kaşığı(silme hatta ondan da biraz az) karıştır iç 10 dkka inde rahatlatıyo canım
Bebek-geliyor Zeyyno_ süt,yoğurt,salatalık,badem,karanfil çiğnemek denediklerim. Salatalık yatmadan önce yiyorum çok iyi geliyor. İlaç da gaviscon vermişti doktorum. Yüksek yastıkta yatın iyi gelir.
Zeyyno_ Bebek-geliyor süt içemiyorum da yoğurt ve salata deniyorum domates yiyorum bazen ondada geçmio