adm Sana gün içinde su içmeyi hatırlatacak, egzersiz yapmaya yönlendirecek ve sağlıklı beslenme içerikleriyle bilgilendirecek Adım Sayar uygulamasını hemen indirmek için link: https://bit.ly/adimsay
MerveKolcu Hergün yürüyemiyorum ama çıkıncada fazlasıyla yol katediyorum bugün 10.000 adım attım ama yorucu oluyo
Sulegorkemakyol Benim gunluk adimim 11000 oluyo en az adimim 5000 oda evde oldugum gun yani 13+2 deyim
Dreamer Ben günlük o kadar adım atmıyorum bebege zararli olurmuki ? Ben hiç adim atmiyorum en fazla 100 adim
DenizUsta 5 +4 günlüğüz bizde günlük adımım degısıor bugün 8092 adım atmışım ama en az 5000 bin adım oluyor toplam daha basındayım ileriki haftalarda acaba bu kadar çok adım atabılecekmıyım bılmıorum :-)
Hasgulselin 30 haftalığım hergün 5000 adım atıyorum şuan 50 kiloyum ayda bir kilo alıyorum umarım sonuna kafar böyle gider
Tahinpekmezim Ben 5+2 haftalik hamileyim henuz doktora gitmedim. Normalde hergun 10 bin adim atmaya calisirdim. simdide hamilelik icin ve kilo almamak adina 10 bin adim atiyorum. Yavas tempoyla bisi olmuycagini dusunuyorum kendi adima. Tabi herkes doktoruna sormadan asla bukadar yurumesin.