Sedaimm Cizrede yapan yer var mı acaba, bir de cizre de önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Yardımcı olur musunuz
Sedaimm Oyku10- bu iki cengiz birbirinden farklı mı, detaylı ultrasona girdiniz mi siz bu konu da bilginiz var mi? Bu arad teşekkür ediyorum 🙂
Oyku10- Sedaimm Farklı canım biri Cem Cengiz diğeri Cengiz çoksüer 🙂 ben Cengiz çoksüerde detaylıya girdim idare ederdi yani
Sedaimm Oyku10- buralarda başka detaylı yok anladığım kadarıyla, ne kadar ücretti hatırlıyor musun? Bir de ben haftaya 20.hafta oluyorum kontrol günüm geldi gitmişken detaylıyı yaptırmak istiyorum. Sen kaçıncı haftada yaptırdın. Çok soru oldu kusura bakma🙂
Oyku10- Sedaimm hiç hatırlamıyorum canım ya benim tavsiyem 22 23.haftalarda git ben 20 de gitmiştim pek şekil göZükmemişti
BAzra Çarşıda migrosun yanında seraf abay var kliniğinde detaylıya girdim çok ilgiliydi. Uygun fiyatlıydı. Aynı zamanda ilk gidişimde yüzünü göstermediği için ikinciye tekrar gittim. Tavsiye ederim.
BAzra Normal kontrol için de birkaç kez Cem Cengiz bey’e gittim çok ilgili açıklayıcı bir doktor. Tavsiye ederim.