Eda-kmrcu Kızlar pazartesi detaylı ulturosana gircemm dr nasıl bakıyor tecrübeli olan yazabilir mi ??
_TuBaa_ Eda-kmrcu Genel ultrason muayenesi gibi sadece Daha ayrıntılı bir inceleme ve uzun sürüyor, bebeğin o haftaya kadar oluşması gereken bütün organları en ayrıntılı şekilde incelenmesi. Kalp damarlarına kadar.
Semrafiratgokbudak Eda-kmrcu kızlar doktorum bana da yun verdı 23haffalık oluyoruz renkli ultrasona alırımı sıze devlete gıdıyprrum Bı bılgınız varmış, 😊😊😍
sue92 Görüp ölçebildikleri her şeyi ölçüyolar. Baştan aşağı her yerini, organlarını, parmaklarını inceliyolar. Anneden bebeğe giden damarlara bakılıyo. Rahim ağzı kontrolü de yaptı doktor. Ben de çaeşamba günü girdim👍🏻👍🏻🌸
Gly_87 sue92 merhaba bisey sormak istiyorum,detayliya tok veya ac karna gitmek,veya su icerek gitmek vs biseyi etkiliyomu,bi arkadasm gitti ,banada gitmeden 3-4 saat bisey yeme ama su ic dedi.ne alaka cozemedm 🤣🤣
Dygu21 Oz-lem gittiğim hastanede detaylı ultrason çok pahalı ve kendi doktorum da yapmıyor acaba başka hastanede yaptırsam ne olur ?
sue92 Oz-lem ben çarşamba günü memorial’da detaylıya girdim. normalde de takibim orada oluyo. özel sağlık sigortam olduğu için sadece 180₺ verdik. Gerisini sigorta karşıladı👍🏻
threestar Dygu21 istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz Anadolu yakasında iseniz Maltepe Tıp merkezinde 310 tl’ye Yapılıyor
Dygu21 Oz-lem benim kide 600 diyor bi de kendi doktorum yapmıyor yapsa 2000 de veririm ama hastanede başka dr yapıyor e madem öyle 600 TL çok geldi
Dygu21 Eda-kmrcu ücretli tabi hastaneye göre değişiyor benm gittiğim hastanede 600 TL bi kaç hastane arattım 300 TL kadar var tabi