Mucizem09 İkiz anneleri nasıl gidiyor hamilelikler? Kaçıncı haftadasınız? Cinsiyetler neler? Tek mi çift mi? Hadi bu postun altında toplanalım🥰
_Koncuy_ Mucizem09 Bugün 31 haftalık olduk kızım ve oğlumla çok şükür 😍 5. Aydan sonra zorlanmalarım başlamıştı gün geçtikçe daha da artıyor 😏 Birkaç gündür sık tuvalete gider oldum🙊
ikizminikler Mucizem09 24+4 kızlarımı bekliyorum şuan hareketleri azaldı gibi onun haricinde bi problemim yok arada bel ağrısı vuruyor bide sağım solum çürüdü 😑
2artiikizannesi Mucizem09 25.hafta içindeyiz tek yumurta ikizlerine hamileyim biran önce doğurmak istiyorum valla🤭 ikizgebelik ne kadar zormuş qnlatamam ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sırt bel ağrım çok oluyor birde çok kilo aldım 60 kilo ile hamile kaldım 73 kilo olmuşum dahada olacağı geride 😁
ikizannesi2985 Mucizem09 biz de çıtır çerezlerimle 28+5 iz👧🏻👶🏻 Çift yumurta ikizlerimi bekliyorum🙏 Geçen haftadan beri açılmam var,erken doğum riskimiz var maalesef… inşallah dayanır bebişlerim 37′ye kadar.
Mervella34 34+2 çift yumurta ikizleri , artık zor geçmeye başladı,bir haftadır düzenli sancılarım var 🤷🏻♀️ iki hafta içinde doğumum olacak ama minik kızlarımın keyfini bekliyoruz , ne zaman gelmek isterlerse o zaman gelecek kuzularım 🙈😂
Dilaraevn Mucizem09 Mervella34 hhb53 ikizminikler 2artiikizannesi Gul32 Aysnpmk pembemor melike14 _Koncuy_ ikizannesi2985 ikizlermom Bayanlar lütfen profilime grip son açtığım posta bi bakarmisiniz 🥺
Gul32 31+1 çift yumurta ikizleri. Benim de zor geciyor. Şeker bi yandan, bebekler haftasına göre geriden gidiyor onun stresi bi yandan. Bel-kasık ağrısı desen zaten hiç durmuyor. Sürekli uzanıyorum
pembemor Gul32 benim de tek yumurta ikizleri 30+3. bizim de haftasına göre biraz ufaklar ama normal diyor doktor. sıkmayın canınızı. sağlıklı doğsunlar. Allahın izniyle büyürler🙏🙏
Seda8891 _Koncuy_ merhaba 😌bende bir kızım birde oğlum olacak Allah izin verirse 5 aylığız şuan ve bir haftadır kasıkta başlı ağrı hissediyorum dr sürekli yatmam gerektiğini söylüyor çok zormuş ikiz gebelik sanırım sizde benim gibi olmuşsunuz sormak istedim 5 aydan ozamana gelene kadar hep aynı şeyi çektin mi
2artiikizannesi Gul32 çok kilo aldım ya valla iyice cogalirsa napacam bilmem yerimden kalkamiyom şimdiden 🙄
Aysnpmk 26+1 tek yumurta kızlarımı bekliyorum 🤗 panda gibi oldum sağa dönmek dert sola dönmek dert hele yataktan kalkmak.. resmen yuvarlanıyorum 🤦🏻♀️