Tugbaslan3458 Neslihan1903 insallah 9 ekimde bim kapisinin önünde ezilmekten kimse hastanelik olmaz herkes 9 ekimi bimi bekliyo 😁😁😁😁 3736297268 kişiden 1 taneside benim 😁
Neslihan1903 Tugbaslan3458 ahahah valla +1 bende bekliyorum çünkü uygun kalitesine inandığım bir kaç ürün var gördüğümdede hoşuma giderse alacağım inşallah 😂🤗
Neslihan1903 Nrykml şikayet etmek lazım aslında onlar bizim için tamam onlarda alsın ama iki tane gelen şeyide almayı versinler yani
Tugbaslan3458 Neslihan1903 😁😁😁 gun geldiğinde esimi altta ki bime kendimi yukari bime koyucam 😁😁 hepsini alasim var ama kalitesine ürüne bakmam lazım belkide 1 tane çorap alip çıkarım 😁😁😁
Neslihan1903 Tugbaslan3458 evet ya anneme öyle dedim anne sen oralara bak bende buralara kalitesini beğendiklerimi alırım beğenmediğimi almam ucuz diye ne gerek var 🤗
setenay-92 Mimartezeanne ben A101′den almıştım o zaman oraya denk gelmişti ama aynı ürün çok kaliteli sakın dünya kadar para verip almayın mağazalardan hiçbir farkı yok
Ayse10 Neslihan1903 yastık ve yorganın kalitesi nasıl acaba fiyatı çok uygunmuş, şansım yaver giderse bakarım😂
Neslihan1903 Ayse10 valla hiç bir fikrim yok gidip bakacağım güzelse %100 pamuksa aşacağım tabi kalırsa 😂🤗
Busra_akgun Neslihan1903 bende tam bununla ilgili post açacaktım 😁 sorum şu lohusa pijama sabahlik alan oldu mu daha once önerir misiniz? 2. Sorum nevresim takimi ve yorgan iyi midir sizce kullanan var mı?
Neslihan1903 Busra_akgun nevresim takımı iyiymiş yeğenime kullanıyor yengem ordan biliyorum pamuk zaten gayet uygunda hayırlısı bakalım ellemeden almam 😂🤗
Mimartezeanne Havvaozgur asıl istediğim aslında katlanır olanlar yer tasarrufu için çok mantıklı ama fiyat olarak bir küvet 199 TL indirime girer mi bilmiyorum onu
Cemrenur Mimartezeanne valla en son temmuz da geldiydi bi de şimdi 😅 marta kadar yine gelir heralde ya🥰