Neslihan1903 Kızlar çok işimize yarayacak ürünler var ve çok ucuz sabahın köründe dikilmek lazım BİM’in önüne 🤗❤️ Resimelere bakın inceleyin. 🍀
Kubrasnyrt Neslihan1903 anne bebek bakim cantasi alan oldumu hic daha once nasil acaba kullanisli mi arkadaslar
Gulbeste Neslihan1903 çalışan anneler yine kalmış bir iki zıbınla idare edecek sabahtan alıyorlar :)))
Tugbaslan3458 Neslihan1903 insallah 9 ekimde bim kapisinin önünde ezilmekten kimse hastanelik olmaz herkes 9 ekimi bimi bekliyo 😁😁😁😁 3736297268 kişiden 1 taneside benim 😁
Ayse10 Neslihan1903 yastık ve yorganın kalitesi nasıl acaba fiyatı çok uygunmuş, şansım yaver giderse bakarım😂
Haleediz01 Mimartezeanne ben önceki geldiğinde almıştım daha kullanmadim bu ayın sonunda doğum yapacam ama kaliteli duruyor filesi fln da var yani almanızı tavsiye ederim
Msltms Mimartezeanne e bebekten sipariş verip almıştım 54.90 TL ye çokta güzel paketlenip geldi https://imgyukle.com/i/5c83gU
Neslihan1903 Mimartezeanne yengem kullanıyor yeğenime gayet iyi dedi bebek 6 aylık olacak sadece fileyi değiştirdi 3. Ayında hijyenik olsun diye sağlammış yani
Zeynepekr Mimartezeanne Daha öncede gelmişti o zaman aldım henüz kullanmadık ama gayet kaliteli güzel ,belki fileyi değiştirebilirim
Neslihan1903 Gulbeste yaaaa öyle olacak sanırım çok üzülüyorum böyle annenizi veya yardımcı olacak birini arasanız onlar alır ben bizim buralarda bulamayınca yengemi annemi arayıp onlara aldırıyorum 🤗
Burcuu3761 Mimartezeanne ben küvet kova maşrapa set halinde aldım bimden kızım 15 aylık çok kullandım hiç birşey olmadı şimdi ikinci çocuğum kullanacak 🥰
Nrykml Bizim buradaki bimlere nedense bu ürünler hiç gelmiyor. Gelse de sadece birer tane geliyor onuda çalışanlar ayırıyor kendilerine !!
Neslihan1903 Nrykml ay evet öyle yapıyorlar bazen eşim traş makinesi beğenmişti gitti almaya mağaza gözünün önünde açıldığı halde kalmadı dediler 2 tane gelmiş falan filan kendilerine alıyorlar
Nrykml Neslihan1903 bizim burada çok yapıyorlar onu bugüne kadar ne beğendiysem her gittiğimde kalmamıştı saka gibi 😖
Neslihan1903 Nrykml şikayet etmek lazım aslında onlar bizim için tamam onlarda alsın ama iki tane gelen şeyide almayı versinler yani