Duyguahmt 35+6 haftalığız bugün. Sancim hisseder gibi oldum doktora gittim gercekten de nst de sancı çıktı. Doktor sancıları durdurmak için ilaç başladı. Ayni şeyi yaşayan varmi. İlaçla ne kadar daha durur sizce. Tecrübeli anneler yardimmmm
ecembugra53 Duyguahmt canım 37 oldumu bebekler tam gelişimisini sağlamış oluyor korkma 36 da doğursan kilosu sağlığı yerinde hiç bişey olmaz
setenay-92 Duyguahmt 32. Haftada nst de yüksek sancılarım cıkıyordu bir gece hastanede yattım serum bağladılar o gece doktorum sanırım bu gece doğurucaksın demişti ama doğurmadım sonra ilaç ve fitil verdi 37. Haftaya kadar erteledik doğumu en son gittiğimde 4.5 cm açılmayla doğum başlatıldı suniyle benim kendi sancım hiç yoktu hep nst de yüksek sancılar cıkıyordu. Ben hep yatmıştım bol bol dinlenin ağır kaldırmayın
mom101 Duyguahmt 30 haftamdan bu yana erken doğum riskim var rahim ağzı kısalığından dolayı ve bebekte kanala yerleşmiş artık onun için hastanede yattım ciğer iğnesi yaptılar sancıları dayandırmak için serum başlattılar çok şükür 36 hafyalığız şimdi 36 hafta çokta kötü değil korkma bence
Duyguahmt Sevdiss_17 adet sancısı gibi kasiklarimda yanma hissi oluyor arada karnım sertlesiyor. Dayanılmayacak bir agri degildi ama riske atmadım gittim hemen doktora
Duyguahmt setenay-92 doktorum da yatmami söyledi vaktinde gelsin inşallah bekliyoruz. Cok tesekkur ederim
Necvaayyldz mom101 bendede aynı durum var canım bende 1 gece hastanede kaldım 2 kere serum ve 2 kere ciğer geliştirici iğne yaptılar çıktım geçen salı kontrole gittim çok şükür sancım çıkmadı rahim ağzım da 26dı 28 olmuş sen ne gibi önlemler alıyorsun şuan biz 34deyiz 32+4ken hastaneye yatmıştım
Tugbaal mom101 kesinlikle bu forumda 26 haftalik dogum yapmid cok guclu inancli olan arkadaslarimiz var
Bct Duyguahmt aynı şekilde biz de 35+6 dayız pazar gecesi sancım oldu pzt doktora gittim kasılmaların var dedi bir hafta boyunca yatmam gerektiğini bol su içmem gerektiğini söyledi şuan hareket edince sancı giriyor dinlenmeye çalışıyorum
ArasMom34 Duyguahmt ben 33. Haftada yaşadım doğum sancısı olayını hastaneye yatırıp tedavi ettiler şuan 38. Haftadayım gelsin istiyorum bu seferde gelmiyor 😂
Duyguahmt Necvaayyldz bugün nidicard hap verdi gunde 4 defa birde progestan fitil verdi. Yatacaksın bol bol su içeceksin dedi. Ilk günüm bugun bakalim fayda edecekmi
Mucizemsinseenn Duyguahmt haftanın çok da erken değil zaten 37 den sonra prematüre bile sayılmıyor 1 hafta daha sıkın dişinizi bol bol yatın ilaçlarınızı kullanın bişey olmaz Allah’ın izniyle
sinemkumandanveren Duyguahmt canım bende 34 haftaligim kendimi çok rahatsız hissediyorum midem sürekli yaniyo sanki bende korkuyorum erken doğumdan doktor 36 haftada gelmemi söyledi böyle kötü olursan daha erken giderim mecbur
Duyguahmt sinemkumandanveren mide yanması da cabası mahvetti beni. Vücudunuzu tanırsınız farklı bir agri olunca anlıyorsunuz hemen zaten. Son haftalar riske atmamak lazım belirtileri.
sinemkumandanveren Duyguahmt Allah yardımcımız olsun rabbim yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin 🙏
ArasMom34 Duyguahmt durur durur anişkosu oanı yaşarken uzak gibi geliyor banada 36 görsen yeter dediler gelmiyor sıpa şimdide 😂