8 haftalığım benim de kanama görüldü kesenin etrafında ama beni yatırmadılar.

28umran52 Allah şifa versin tatlım.Benimde aynısı oldu.5. Haftamdan 14-15. Haftama kdr devam etmişti.Tabi progestan kullandım vajinal.Hemde kalkmadan sürekli yattım.Şükür 2. Trimester da rahattım.Prensesler gibi sorunsuz ☺️ Endişe etme herşey güzel olacak, iyi düşün iyi olsun.Şu süreçte snn en büyük düşmanın stres

28umran52 endişeni öyle iyi anlıyorum ki.Sen tedbirini elden bırakma elinden geldiğince dikkat et gerisi Allah tan.
      Ben çok dikkat ettim dönerken bile öyle yavaş ve tedbirli dönüyordum ki yattığım yerde atlattım düşük riskimi.2. Trimester çok rahat geçti miss gibiydi ☺️ Sonra erken doğum riskim çıkıverdi 29. Haftamda.İlaçlarla erteledik ama bu seferde 32. Haftamda kordon düğünlenmesinden bebeğimi kaybettim ve normal doğum yaptım.6 ay olacak 4 gün sonra 😔 Bazen naparsan yap eğer bu dünyada kısmeti yiyecek kokması yoksa yaşamıyor.
      Mesela bnm kayınvalidem görüncemi çok düşürmek istemiş hamileyken.Öyle zordu ki hayatımız iş güç kaynanam çok çektiriyordu ama düşmedi diyor.İğne bile vurulmuş.Kısmeti varmış ki yaşamış.Şimdi görümcemin kendi evladı var okula gidiyor, Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.
      Endişelenme kaygılanma stres yapma.Bunlar hamileliğin başlıca düşmanı.Yeniden hamile kaldığımda , kaybım olduğundan ötürü illa bende diken üstünde olucam biliyorum.Ama minimuma indirmek gerek bu durumu.Sağlıcakla kucağına alırsın inş cnm.Dualarım snnle 🤲🏻🌸

28umran52 Allah sabır versin başka ne denir ki.😔 Rabbim bu yavrunu uzun güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah cnm

28umran52 banada Kese altinda kanama var demişti doktorum ama 8. Haftada. Progestan verdi ve 1 hafta rapor yazdı çalıştığım için. Sonraki kontrolde geçmişti. İnsallah Gecer sizinki de 🤲🙏