Nsbdrkl Kızlar merhaba benim adetim 2 gün gecikti ayriyetten yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda kramp ağrı var acaba hamile miyim diye merak ediyorum ama kendimi hevese kaptırmak istemiyorum benim durumumda olan var mı
3_prenses_annesi Nsbdrkl elinde test varsa yap eğer normalde gecikmen olmuyorsa muhtemelen belirtiler onlar canım elinde test varsa yap zaten gecikme olmuş varsa çıkar
Nsbdrkl 3_prenses_annesi acaba çıkar mı diye düşünüyorum eğer yeniyse de çıkar mı erken gebelik mi alayım normal mi
Oykuuu24 Bence test yapsan daha iyi olur canım. İlk hamile kaldığımda bende de aynı semptomlar vardı. Ayrıcı adet günümde hamile olduğumu öğrenmiştim. ☺️
Gamzes Nsbdrkl çıkar canım bnde 2. Günüm de yapmıştım hafif silik çıktı sonra bekledim netleşti çizgi benimde aglarım vardı bide hissettim degişik bi duygu gerçekten insanın içine doguyo
3_prenses_annesi Nsbdrkl 2 gün geçtiği için normal testte bile çıkar hemen yap bize de at resmi çift çizgi cikacak inşallah benim 7 gün var adetine ucuz testte çıktı düşün
Yaren06 Nsbdrkl hassasiyetli testler var 20 TL civarında onlar çok iyi ben regl dan 1 hafta önce yaptım gecikmedigi halde henüz belli etti hamileymişim sende dene bence sonuç alabilirsin
Tgbcyln Gecikme olmuyorsa hiç gebe olabilirsin fakat bu agrılar yanıltıcıda olabilir. Benim hiç gecikmem olmadığı halde bikez 10 gün gecikmem olmuştu ama sonuç negatifti birkaçgün beklemeni tavsiye ederim
Nesse86 Nsbdrkl Testi yapin bence birsey varsa cikar ama iki tane test almanizi tavsiye ederim 😀 simdi siz simdi test yapmakta istersiniz asil test sabah ilk idrarla yapilinca daha dogru cikar