civarzu Civcivinannesi canım selam , ben de yarın için reyap da randevu aldım ama birşey sormak istiyorum. Memnun kaldın mı oradan? Ben çok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda .
Zhrnc Busratek07 üniversite hastanesinde yaptırdım CD falan almadım nerdeyse 30 dk falan inceledi tek tek parmaklarına kadar saydı doktorum🙂 120 TL ödedim
Mihribank Busratek07 devlet hastanesinde yapılıyor diye biliyorum. Ablam yaptırmıştı sakaryada 5 dk birşey bakıyorlar bebeği sana göstermiyorlar bile dedi. İşi bittikten sonra hadi kalk kenarda düzelt üstünü başını demiş bide doktor. Bende devlette yaptırmayı düşünüyordum ama ablam bunları anlattıktan sonra vazgeçtim. Özelde yaptıracağım 250tl fiyatı
Tugba34 Ben Ümraniye devlet hastanesin de yaptırmayı düşünüyorum ama randevu sıkıntısı oluyor mu şimdiden mi almak gerekli? Ben şimdi 14+3 haftalık şimdiden mi alayım? Bir de genel de randevu merkezi 10 gün sonrasına vermiyor nasıl oluyor 🤔
EzgiGer Civcivinannesi hayır devlet hastanesi her şartta yapmak zorunda ben devlete gidiyorum ve doktor bende önce söyledi ayrıntılı ultrasonun gününü alın diye
Slha2011 EzgiGer yaa ben kaç haftadır uğraşıyorum alamadım dört devlet hastanesi gezdim ya yer Yok ya alet bozuk ya uzman Yok falan falan pes etim özelde yaptırcam😂😂😂
EzgiGer Slha2011 evet yer bulmak çok sıkıntı normalde 10. Haftadan sonra gün almak gerekiyormuş ama ilk gittiğim doktor bunu belirtmedi bana 16 haftalıkken başka doktora gittim o sordu detaylı ultrason gününü aldın demi diye hayır söylemediler diyince kağıt yazdı almam için fakat dediğiniz gibi geç kalındığından yer olmadığından dolayı 26.haftaya ancak verebildi aslında geçmiş oluyor ama yapacak birşey yok
Civcivinannesi EzgiGer ben İstanbul'da da ki hastaneden bahsettim burada ne yazılki böyle yaptıranlar varsa da çok zor randevu almışlardır düye düşünüyorum
Slha2011 EzgiGer ben tam 8. Haftamda hamile olduğumu öğrenince gittiğim devlet hastanesinde aldım ikili test randevusu ama ayrıntılı için yer Yok başka yere bak dedi bulamazsan yine ayarlarız dedi doktor ama ikili testim yapıldığı gün yine yok deyince diğerlerine randevu alıp gittim maalesef demekki benimle aynı haftada hamile kaldı herkes 😂😂😂
bebekkaradag Busratek07 Aydın’da profesöre 400₺ ödedik, aynı zamanda perinatologtu kendisi. Çok memnun kaldık...