kardelen214 Busraercann sabredebilirseniz bekleyin bende aynı durumdayım da ondan sordum Rabbim sabrımızı bekleyişimizi mükafatlandırsın hayrlı sağlşıklı bebişlerimiz olsun inşallah Kbrklnc
Kbrklnc Busraercann inşallah vardır kuzum Rabbim gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucagına boş koymasın Rabbim 🤲😇
kardelen214 Busraercann benim de günüm geldi canım ama test yaptım negatif birkaç gün öncede pembemsi bir akıntı geldi bilmyorum
ipekursat Kbrklnc herkeste inan belirtiler farklı oluyo sakın canını sıkma bulantı falan bende yeni başladı başkası ilk öyle öğreniyo.Dua edicemm çokk haberini alırsanız banada diyin mutlaka.Çok teşekkür ederimm😇🥰❤️
Kbrklnc ipekursat yaa Allah razı olsun gönlünüzde sizde çok iyisiniz ve güzelsiniz Allah razı olsun ben çok teşekkür ediyorum🥰❤️
Ayten1994 Kbrklnc inseAllah gebesin canim..bende bu ay bekliyorum…KIZLAR TUM HAMISLER BEBEK BEKLEYENLER ICIN DUA EDIN KALBDEN LUTFEN..SIMDIDEN SOYLUYORUM ALLAH RAZI OLSUN.
Kbrklnc Ayten1994 bende teşekkür ederim canım bebek isteyen kim varsa Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin sendende Allah razı olsun 🥰❤️
Aysee35 Kbrklnc oda bir şey mi 4 gün gecikti ama test almaya korkuyorum 😂 bekleyeceğim dedim ama sanırım bekleyemem her an bir post paylaşıp ya ağlayacağım ya güleceğim allah büyük dualarımdasın ❤️
Kbrklnc Aysee35 inşallah gülümsemen olur canım sende dualarımdasın Rabbim gönlündekini versin Allah razı olsun 🥰❤️
mavi0811 Kbrklnc senin esinde belliki yanında olamıyo kuzum benimkide oyle benimde 15 ekim bakalm oluca mı
mavi0811 Kbrklnc ay hadi inşallah vardir kuzum ben asker eşlerine cok uzuluyorum empati olsa gerek bende oyleyimya bide cocuk icin ugrasıyosun yaninda olmuyo degerlendiremiyosun baya zor balım anlarm ben